Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca

niemoralne propozycje nauczycieli akademickich

Polecane posty

Gość ja sie nigdy nie spotkalam
zastanawiająca ale ty studiujesz na uczelni prywatnej? bo tam w sumie takie rzeczy czesciej sie zdarzają niz na zwyklych uczelniach.

Gość zastanawiająca
Studiowałam w Lublinie na państwowej uczelni, ale nic więcej nie powiem ;) Po co mam robić antyreklamę :D

na mojej uczelni zdarzali sie co prawda jacys dziwacy profesowie, ale zeby az tak bezczelni to nie... naprawde nie wiem gdzie ty studiowalas i jakim cudem w ogole taka osoba zajmowala tak wysokie stanowisko i nikt nie zglosil, ze ten prof ma cos nie tak z glową.

malo jeszcze wiesz :D na panstwowych uczelniach nawet dziekanami zostaja osoby ktore spowodowaly wypadki po pijanemu i maja sprawy w prokuraturze :) swiat nie jest az tak dobry i mily :D

ale na uniwersytecie?? czy w jakiejs innej szkole wyższej? ja na uniwersytecie nie wyobrazam sobie czegos takiego. tam wszyscy szanują studentow i studentki... zreszta nawet jesli zdarzyl by sie jakis swir tego typu to zaraz by go z miejsca wywalili.

Gość zastanawiająca
Dokładnie! Kryzys wieku średniego :D Mój prof. nawet coś wspominał o swojej żonie. Spytał czy mam chłopaka i powiedział: "teraz to nikogo oprócz niego do siebie nie dopuszczasz, ale to się zmieni" na co ja odpowiedziałam, że jestem monogamistką :D

no chyba malo jeszcze wiem o swiecie...

Gość zastanawiająca
To był Uniwersytet a sam prof. ma bardzo duże osiągnięcia i olbrzymi dorobek naukowy. Bardzo szybko awansował i wcześnie uzyskał stopień prof. i rzeczywiście na to zasłużył, ale to nie znaczy, że może sobie na wszystko pozwalać i na takie denne żarty.

Gość czasem bywają zboczeńcy
U nas też taki jeden egzemplarz na uczelni funkcjonował :-O A spotkaliscie się kiedyś z panem profesorem, który w trakcie pisemnego egzaminu miał założone całe biurko, tak z górką :-O zestawem prezentów: stos owoców rozmaitych, także egzotycznych, 2 blachy ciast roboty studentek, alkohole + koperta?? Widziałam to własne oczy, szkoda, że nie można wydrukować skanu z własnego mózgu. :-( p.s. wszyscy zdali, nawet ci co ledwo 2 zdania napisali.

Dodam, że profesor od stosu prezentów świetnie i ciekawie wykładał - jakże mnie rozczarował na tym egzaminie :-( Ten uczelnia publiczna, teraz już uniwersytet w centrum Polski.

u mnie na uczelni nikt nie dawal zadnych lapowek. jeden chcial dac co nie zdal kolokwia z mechaniki kwantowej, to go doktor wyrzucil za drzwi :D i musial i tak powtarzac przedmiot.

wkurzona żona, ale chyba nie tak, że nie ma wolnego miejsca na biurku a wykładowcy, jak usiądzie nie widać zza tej góry :-O Prezenty tak, ale takie coś to raz w życiu widziałam - niesmak mam do dziś.

w ogole nigdy mi na mysl nie przyszlo, zeby cos kupowac profom na egzaminy. nikt u mnie tego nie robil a wszyscy jakos zaliczali i sie obronili. ufff dobrze ze moja uczelnia byla w miare normalna.

ja nie mam nic przeciwoko temu ze ludzie kombinuja jak moga. Smieszy mnie dawanie prezentow i lapowek :) wychdoze z zalozenia ze po to ide na studia zeby cos z nich wyniesc, nawet z durnowatych przedmiotow ktore do niczego mi sie pozniej nie przydadza ;)

Gość Rychła studentka.
zastanawiająca: ta uczelnia to KUL czy UMCS ? powiedz...

poza tym jak nie zaliczy sie pierwszy raz, zawsze mozna drugi, trzeci az do skutku :o po co wiec dawac jakies prezenty.

Gość wysmiewczyni
a u nas na uczelni tez byl taki co zasady marketingu przedstawial nam na przykladzie kobiet pracujacych tzn pan lekkich obyczajow ale co najsmieszniejsze dzieki temu wszyscy swietnie zrozumieli jak to z tym marketingiem jest. Czarne na bialym nam walil teorie podazy popytu, stopy procentowej, marketingu posredniego i bezposredniego jak rowniez promocje i reklame. No i wiele innych glupot z marketingu no ale podajac przyklady z pan lekkich obyczajow kazdy wiedzial jak to dziala;) No calkiem ciekawe byly to wyklady, tylko najgorsze ze co poniektorym marketing kojarzyl sie pozniej z tirowkami i na zaliczeniach podawali te durne przyklady a profesor z cwiczen mial niezly ubaw csprawdzajac te prace.

Gość zastanawiająca
Rychła sudtentko nic nie powiem :) bo mimo tego incydentu bardzo pozytywnie wspominam moją uczelnię i chętnie bym tam jeszcze wróciła. Nie będziemy uogólniać z powodu jednego prof. :)

rychła, kogo pytasz? jeśli mnie to ani to ani to

Gość Rychła studentka.
czasem bywaja zboczeńcy : Ty to Łódź taK? "zastanawiająca" to powiedz chociaż jaki kierunek :) pliss.

nie powiem wprost, ale nie Łódź

ja z Lodzi :) i naprawde dobrze wspominam studia na UŁ

Po co ci kierunek? Ja znam osobiście dwie uczelnie , sporo od siebie oddalone, na których jest taki molestujący seksualnie rodzynek. :-O