Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczęśliwa cyferka

El_Mariachi

Polecane posty

Cyferka, nie sądzisz, że z dużo większym pożytkiem dla ciebie byłoby sięgnięcie do słownika ortograficznego zamiast pisać dyrdymały na forum? :) Przemyśl to, może warto ;)

Gość ejbisi
" nawet nie gapniesz się że masz pod spodem niewiem jak to nazwać jakąs sentencję" BUAHAHA o co jej chodzi????? :D :D :D dzieciakom sie nudzi w wakacje...

dane od lekarza specjalisty El_Mariachi 1. 0% inteligencji 2 50% idiotyzmu 3. 25% durnoty 4 25% zjedzonego rozumu El_Mariachi szkoda mi iebie że takie coś jak ty przyszło na ten świat. wiem że ci jest z tym trudno bo jesteś inny niż wszyscy ludzie. Myślę że jakbyś zwalał konia 50 razy dziennie to byłbyś jeszcze głupszy, bo jestem pewna ze teraz trzymasz się za jaja i wszytsko to co inni piszą cię podnieca. nie zapomnij o dokładnym "zlizaniu nasienia" bo żadna kobieta którą niby "stworzył Bóg do tego" Ci nie zliże bo ty swiojego członka nie myjesz

:D:D dane od lekarza specjalisty El_Mariachi 1. 0% inteligencji 2 50% idiotyzmu 3. 25% durnoty 4 25% zjedzonego rozumu A to drań, zdradził tajemnice lekarską :classic_cool: >> wiem że ci jest z tym trudno bo jesteś inny niż wszyscy ludzie. To akurat prawda, ale wcale nie jest mi z tym trudno ;) >>Myślę że jakbyś zwalał konia 50 razy dziennie to byłbyś jeszcze głupszy, Dlatego własnie nie "zwalam" go 50 razy dziennie :)

no nie mów że masz 23 i się zachowujesz jakbyś miała 12 :) dawałem mu 24 ;)

wielki problem :D bo mi jakas niewyżyta młoda cipa wygląda na młodszą o 10 lat z postów. Jak ja to przeżyje :)

Gość he
i miał zachrumkać

Masz 23 lata i jeszcze nie robiłaś OZP z połykiem? :o:o Co ksiądz proboszcz na to, daje Ci rozgrzeszenie w ogóle? :classic_cool:

cyferka czy jakoś tam wrzuć na luz - nie widzisz, że unosząc się robisz z siebie idiotkę?? piszesz chaotycznie, zjadasz literki a to świadczy, że jesteś pobudzona, zdenerwowana a o to właśnie chodzi El_Mariachi Dałaś się sprowokować ;) ja natomiast mam wspaniałe zdanie o tym człowieku i śmiem twierdzić, że to bardzo inteligentny i być może przystojny mężczyzna bo swoja panią już ma ;) wiec hmm zamknij okno tego forum

>> piszesz chaotycznie, zjadasz literki a to świadczy, że jesteś pobudzona, zdenerwowana Ccccciiiiiii ;) Niech pisze dalej :) >>natomiast mam wspaniałe zdanie o tym człowieku i śmiem twierdzić, że to bardzo inteligentny i być może przystojny mężczyzna bo swoja panią już ma Aż się zaczerwieniłem :classic_cool: