Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczęśliwa cyferka

El_Mariachi

Polecane posty

masakra :D cały El_Mariachi ❤️ a tak sobie myślę, że jestem od tej cyferki młodsza o całe 3 lata a jednak czuję się od niej bardziej inteligentna :classic_cool:

krótko w kwestii: El -Mariachi to pan któremu nasienie utknęło w nasieniowodach. Rodzaj seksualnej -i mentalnej konstypacji. Próbowałam go czytac, ale strasznie kiepski pod względem formy. Treściowo jeszcze gorzej. Argumentacja do kitu. Nikt w wystrzał penisa raczej nie wierzy... To erekcja ktora wymaga cięcia lekarskiego. pozdr.

Gość he
to ze ma swoja pania, nie znaczy ze jest przystojny ani inteligentny he! no i nie zachrumkal swinia

OOOO już wytarłem nasienie z monitora...Mam nadzieję że mój narzeczony Roman sie nie dowie że zmarnowałem tyle nasienia.Przecież mogło to sie się znaleźć w jedo odbytnicy a nie na monitorze :(

>> tak sobie myślę, że jestem od tej cyferki młodsza o całe 3 lata a jednak czuję się od niej bardziej inteligentna Ciebie i ją dzieli cała epoka intelektualna, dwa bieguny, polaryzacja maksymalna. Oczywiście wiadomo z korzyścią dla kogo ;) Podszywacz - jedziesz dalej, dobre teksty :D

Gość he
el sriaczi nie lansuj sie tu, wracaj do roboty bo premie utnę

a moim zdaniem El_Mariachi to taka właśnie "mientka faja" albo kryptopedał;) ...hmm ale z creamem mogliby stworzyć twardy, męski związek:D