Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtopa76

Mam narzeczonego a trafiło mnie...

Polecane posty

Gość babki
no i co zamierzasz z tym zrobic? zostawic wszystko tak jak jest? jesli nie chcesz nic zmienic to chociaz nie mieszaj w to uczuc.

Gość wtopa76
Nie mam zamierzeń. Popiszemy jeszcze trochę, potem się nam znudzi. Spróbujemy się spotkać i tyle. Zostanę z marzeniami które po jakimś czasie zbledną. Chyba właśnie będzie tak. Żałuję jednak że nie dałam się ostatnio wyciągnąć na kawę. Teraz szybko okazja się nie powtórzy.

Gość wtopa76
Gdyby w związku było mi dobrze, nie mieszałabym uczuć. Ale że pewne uczucia nie mają ujścia to wmieszały się tu. A jeszcze te wspomnienia z dawnych czasów, tamte pragnienia...

Gość wtopa76
Babki, radzisz żeby się nie spotykać?

Gość babki
no ja bym sie raczej nie spotkala przeciez to bedzie poczatek "czegos" moze i poczatek- romansu?ja wiem ze pokusa jest ogromna bo przeciez to twoja milosc. ale powiedz po co sie spotkac? zeby powspominac? zaczac cos nawego? czy on wie ze masz nazyczonego?

Gość babki
a ja wiem ze i tak bedzie okazja do spotkania. zobaczysz ...on ci zaproponuje jeszcze jakies wspolne wyjscie.

Gość tylko kafeteria
to jest głupota ja tez tak mialam szlag mnie trafił odeszlam od swojego chlopaka..do nowego zauroczenia i g### z tego mialam..po burzliwej drodze spowrotem wrocilismy do siebie! Poweidzialam sobie nigdy wiecej zauroczenia! Ostrzegam i Was to ma zgubne skutki

Gość babki
tak ,ona ma racje nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Gość malina....
wtopa.. wtope to zaliczam wlasnie ja...ja jestem 2 lata po slubie, wyjechalam dla meza zagranice. nigdy przenigdy go nie zdradzilam. Przypadkowo poznalam w necie pewnego Polaka...trafilo mnie... zalamka...kocham meza, ale ten chlopak...sama nie wiem okropna sytuacja, jak sie bronic przed sama soba...

Gość malina....
rozmawiamy od 2 tygodni, widzielismy sie na skype. wszyscy mi mowia ze od jakiegos czasu promienieje, jakbym byla zakochana... durna baba jestem.

Gość babki
i ja tak mam dlatego wiem co pisze , wiem co radzic. mozna to wytlumaczyc tak ze albo to nie jest ta wielka prawdziwa milosc do meza, albo przy mezu masz zycie nudne i monotonne a ten kolega sprawia ze twoje zycie nabiera barw. ale zakoncz to puki nie jest za pozno. bo bedziesz cierpiec. bedziesz pomiedzy mlotem a kowadlem.