Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierecek

CO jest z pieskiem

Polecane posty

mam około 5 letniego pieska przygarnełam go więc dokladnie nei znam jego wieku ale praktycznie cały czas gubi duże ilości siersci.. Co moze byc tego powodem Drugi problem dotyczy jego zębó mianowicie ich brak... strasznie lubi zabawy szarpane z kocykiem, kijami butelkami, unikam juz od dawna tego , czy to jest powodem wypadania zębów? Pies jest bardzo zadbany wizyty wtereynaryjne jak jest chory leczony bez względu na koszta

Gość wim22222222222222
to co opisujesz to pierwsze symptopmy zaraźliwej choroby Wettego

Po prostu się leni bo mu gorąco, mój też teraz gubi przeogromne ilości sierści. Gorzej z zębami, nie wiem co to może być

ze co?? nib co to jest mozes zprzyblizyc ? wg mnei siersc czesciej wypada niz zmiana ta z zimowej na letnia i odwrotnie

Gość mialam kiedys psiaka
kudelka, wzielam go od babci tzn moj tata, i przez cale swoje zycie, gubil siersc. mial poprostu taka wade siersci. czesto maja ja kundelki. a z zabkami. kurcze nie dobrze, idz z tym do weterynarza. to zle ze gubi zabki. a gubi stale? no bo wiesz, moze gubic szczeniak mleczaki - a z tego co wiem, u mojego sznaucerka te zabki byly kruche i takie prowizoryczne. zgubil szybko, ale i szybko mu odrosly stale.

Gość mialam kiedys psiaka
aj sorki przeczytalam "5miesiecznego" a ty masz 5-letniego. wiec napewno to jakas choroba. idz z tymi jego zebami do weterynarza koniecznie.

no wiesz 5letni pies to raczej ei szczeniak nie mam go od malego przygarnieta psinka z podworka

idz z nim do weterynarza! bo niedlugo nie bedzie mial zebow a dla psa to straszna rzecz, moze miec chorobe dziasel albo przyzebia.

to zeby niedawno mu wypadly dwa ale na mlodego psa to duzo moimz daniem jak tylko wroce do domku bo jestem poa pojade z nim