Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beath lady

NAJLEPSZE AKTY

Polecane posty

zastanawiam sie nad aktami to bardzo ładne zdjecia. jesli ktos na takie to prosze dajcie wybierzemy najładniejsze. to jest lepsze niz te zdjecia pewnych części ciała. akty sa bardziej artystyczne:) nie krępująge sie. z góry dzieki:)

to chyba akt wlasnosci do koorvy nedzy :O ps - duzo ladnych i ciekawych mozna znalezc na www.digart.pl

uwielbiam akty.ale niestety nie posiadam jeszcze swojego aparatu zeby takowe sobie zrobic.bo zwykle zdjecia to zwykle zdjecia a akty (dobrze zrobione) sa naprawde piekne

sory Dziewico , ale to co \"zaprentowalas\" to choojnia z grzybniom, robione przez jakiegos dekla, ktory nie ma pojecia o fotografii. Ja rozumiem, ze kolo chcial blysnac artyzmem, ale przy okazji technicznie rewelacyjnie spyerrdolyl sprawe

Gość slodkokwasny23
ja mam kilka swoich zdjec intymnych wiec jesli ktos chce zobaczyc i uznam ze moge wyslac to prosze podac meila .chetnie wymienie sie zdjeciami.

no, no, fajne foty a tak na marginesie - akt dopuszczalny jest tylko w wersji b&w, kolor odpada

Gość slodkokwasny23
szkoda ze nikt nie powiedzial ze foty maja byc b&w a nie kolorek bo wyslalem kolorowe:(trudno