Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feqef

Jak często, ile i jakie jecie owoce?

Polecane posty

Gość joliene
Owoce jem codziennie. Głównie jak mam ochotę na coś słodkiego. Kiedys strasznie zapychałam się słodyczami, jednak potem przeszłam na dietę i postanowiłam zastąpić cukier innego rodzaju przekąskami. Na początku było cięzko, potem organizm się od cukru odzwyczaja i już go tak do takich rzeczy nie ciągnie ;) Uwielbiam osobiście sałatę maslową: https://netto.pl/zdrowa-zywnosc/salata-maslowa/ - cieszy mnie,że pojawiła sie wreszcie nasza polska oraz banany: https://netto.pl/zdrowa-zywnosc/banan

Gość gość
Staram się jeść codziennie ale wiadomo jak to czasami jest. Natomiast to co pije soki. Moje ulubione Tymbarka. Zabieram ze sobą do pracy.

Gość gość
Nie jem w ogóle praktycznie. Sok się nie liczy z cytrusów.

Gość peeeela
W sezonie jem sporo owoców. Lubie też soki owocowe, ulubiony to Tymbark kaktusowy.

Gość marawstala
Prawie codziennie, a codziennie warzywa. Dzisiaj zjadlam dwa banany, jabłka tez lubię

Gość marawstala
No proszę w 2008 r Tropikalna tu była : )

chetnie bym żarł duzo owocow wszystkie jakie sa i najczesciej gdyby rosly na drzewach a powinny bo lato jest, a jak widze te owoce w supermarketach to uhh rzygac mi sie chce

Gość happier90
Codziennie, przynajmniej 2 porcje. Jeśli nie owoce, to sok albo mus owocowy, ale taki 100% jak ma tymbark. Szczególnie jak idziemy gdzieś w teren to łatwiej mi wziąć takie musy dla całej rodziny niż owoce.

Gość eimilka
Ja w domu staram się prowadzić taką kuchnię żeby byo w niej dużo warzyw i owoców, przekąski zawsze są z na II śniadanie, synkowi często też daję musy Tymbarka, są zdrowe i super zastępują zwykły owoc którego nie zawsze jestem w stanie podać mojemu dziecku jak jesteśmy na spacerze.

Gość gość
Ja jem bardzo dużo i kupuję je w hurtowni Prominex, mają świeże i pyszne owoce, polecam