Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bababetix

cigle mu stoi. !!!!!!!!!!!!tak ma byc?

Polecane posty

Gość bababetix

moj chlopak lubi sex . kazdym stosunku moze jeszcze i jeszcze. wydaje mi to sie dziwne. jak sie spusci to i tak mu stoi no i my znowu nastepny numerek i pozniej po kolejnym wytrysku znowu mu stoi. czy wasi chlopacy tez tak mają?

kurcze, to nieźle ma...i tak do ilu razy dochodzi?? młody jest i pierwsze razy z seksem. Ja bym się tam nie przejmował tym faktem. Tobie to przeszkadza czy jak? Ja max mogłem 3 razy pod rząd, teraz już do 2 się zmniejszyło, ale może dlatego, że nie lubię szybkiego seksu i długo się wstrzymuje przed wytryskiem.

Gość A jaki to gatunek
? Jesli cap, to wszystko w normie.

Gość Ja też tak mam normalka
pisałem mogę czasami pływać ponad godzinę kilka razy lub -kilku-nastokrotnie

Gość bababetix
kiedys to nawet 7 numerkow dal rade. wydaje mi sie to dziwne . nie przeszkadza mi to ale wtedy kiedy ja juz nie mam sily to on mowi ze chce jeszcze bo mu stoi. no ile mozna.

Gość hghf
to ze stoi nie znaczy ze nalezy to robic.

Gość bababetix
przeciez staram sie go ograniczac.

Gość taka sobie jedna897
moj moze nawet 9 razy pod rzad. ale teraz ograniczamy sie do max 2. coz poprostu taka natura- takie mozliwosci. ale spokojnie ciesz sie, gorzej jak by bylo odrotnie !

Gość bacznosc
Nieskromnie powiem, ze tez tak mam. I wcale nie sa to moje poczatki z sexem. Chyba taka natura. Mam 23 lata, a zaczalem w wieku 17. Jak sie spuszcze, to wystarczy mi czasem doslownie 10 sekund i moge znow.

Gość takie e chłop
30 lat na karku a nadal pierwsze trzy orgazmy osiągam bez wychodzenia z partnerki :P czasem jest luźno na lepkiej spermie i troche wolniej dochodze ....ale zawsze doprowadzam partnerke conajmniej z 5 razy ale różnie raz wewnętrznie raz na samym punkciku i powiem że to nie pierwsza partnerka a orgazmy takie same tak że odnosze wrażenie że kobiety takie same są hmmm,,,, mała różnica nie wszystkie mają przy orgaźmie wytrysk........ a to lubie najbardziej

no więc znów potwierdza się fakt, że są różni ludzie:) Ile razy można to już sprawa indywidualna i zawsze jak najbardziej normalna :D z tym, że absolutne minimum to 1 raz :P

Gość bzdurki piszecie
miałam wieeelu facetów i tylko jeden mógł 7 razy z rzędu. a i tak było do kitu, bo mimo tego nie potrafił mnie doprowadzić do orgazmu. wolę raz czy dwa, ale porządnie. poza tym po trzecim razie kobieta już odczuwa ból.

Gość bababetix
tak.bo co za duzo to nie zdrowo. to juz sie uspokoilam ,poprostu myslalam ze cos z nim jest nie tak.

Gość Krutch
heheheheh gorzej jak by nie stal :P