Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzoony

Da się na czacie poznać kogoś poważnego?

Polecane posty

Gość Wkurzoony

Bo ja ciągle natykam się tylko na oszustki ;/

Gość kachaaaa
raczej nie ma sza ns,ale warto probowac

heh, ja też próbowałam posiedzieć na czacie, ale wymiękam po 10-15 minutach, dla mnie beznadzieja

Gość Wkurzoony
Dokładnie, kolejny raz oszukany, ale wchodze kolejny, bo mysle, ze tym razem uda sie kogos poznac i spotkac... ale znowu oszustwo ;/

Gość kachaaaa
bo przez czata to sie umawiaja jedynie panny co sponsorow szukja,ost mi kolezanka zdradzila ze tak zarabia.

Gość Wkurzoony
Ja bym chcial znalezc kogos z kim moglbym sie spotkac, nikoniecznie zobowiazujaco. Ale wszystkie sobie jaja robia.

kachaaa, ładne rzeczy:P, ja czasami próbowałam z kimś po prostu pogadać o dupie marynie nawet, tak z nudów i ciekawości, że może jednak kogoś poznam...a tam od razu ile masz lat, wzrostu, masz może foto? żałosne...

Gość czniaj czaty
wieczne witanie sie i zegnanie i nie da sie normalnie pogadać, juz kafe lepsza :O

Gość 21_lat
hej wkurzoony ja taka nie jestem:)

Gość Wkurzoony
A szukasz kogos na czacie? ;p

Gość kachaaaa
hahaha :D standardowe pytania na czacie to;ile masz lat,wzostu i masz ohote na sex:D spotkac kogos normalnego graniczy z cudem...

a najlepsze, jak pisałam, że drugi raz w życiu weszłam na czata, to od razu moi rozmówcy, no ja też, ja wogóle nie korzystam, pierwszy raz jestem itp. hahaha a później po pewnym czasie wchodzę i widzę te same już stałe nicki hehe

Gość 21_lat
na razie na czat nie wchodze bo mam niemiłe wspomienia:( ale jak chcesz mozemy pogadac

jak ludzie czasami na kafie piszą, że swoją druga połowę poznali na czacie...nie wierzę, że to jest możliwe, musialabym chyba 24/7 siedzieć żeby w końcu kogoś normalnego wyhaczyć

Gość Wkurzoony
21_lat - czyli kogoś poznalas jednak? ;p

Gość 21_lat
mozna tak powiedziec

wkurzony, no ja się przyznam, że też kogoś poznałam na czacie:( byłam z nim pół roku....beznadziejna znajomość, chciał się pocieszyć bo dziewczyna go rzuciła...wrócił do niej:( ale dawno to było i całe szczęście że się skończyło i już o nim nie pamiętam:)

Gość Wkurzoony
U mnie sie konczy na czacie zazwyczaj... czasami do gg dojdzie, ale to wszystko :D

Gość Wkurzoony
A ja nie koniecznie zobowiazujaco, chcialbym np. z kims na wakacje pojechac ;)

dlatego mam awersję do czatów, bo tam to chyba tylko łatwych znajomości szukają, nie mówię że wszyscy, ale Ci normalni giną wśród tej całej bandy...

Siedzę w tym od paru lat i jeszcze nikogo normalnego nie poznałam, sami kretyni albo niewyżyci Z jednym znam się 3 lata, ale sama nie wiem dlaczego jeszcze z nim gadam bo gość jest tragiczny Może mam za miękkie serce i nie umiem powiedzieć \'spadaj\', zwłaszcza, że się spotkaliśmy :O

Gość 21_lat
a skad jestes wkurzoony?

Hakuna, sami kretyni, albo niewyżyci:D doszłam do takich samych wniosków, a w sumie to na czacie spędziłam jakąś godzinę, no może 1,5

Wkurzony a nie da rady kogoś poznać w realu? Musisz szukać na czatach, zwłaszcza skoro już widzisz, że raczej ciężko będzie?

Gość podśmiewca
mowy nie ma---wszyscy na czacie to zakompleksieni nieudacznicy

Gość Wkurzoony
Ja Mazowsze ;P

moja kolezanka poznala na czacie swego meza. Ale w sumie gadali malutko, bardzo szybko sie umowili ze soba i dzis sa malzenstwem:)) Ale zanim go poznala czatowala chyba z dwa lata i trafiala na samych debili co albo szukali niezobowiazujacego bzykanka albo matki Polki co nie bedzie pracowac tylko urodzi piatke dzieci.

Gość Vanilka *--
zgadzam się że na czacie siedzą kretyni niewyżyci podrywacze itp aczkolwiek nawiązałam już kilka znajomości \"na poziomie\" z ludzmi z czatu. Z jedną osobą udało mi się nawet stworzyć ogólnie dość szczesliwy związek, który niestety rozpadł sie (choć wciąż mamy świetny kontakt). we wrześniu moja przyjaciółka bierze ślub z chłopakiem poznanym na czacie- wiec może chociaż ich przykład jest jednym argumentem \"za\" proba szukania na czacie znajomości.