Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzoony

Da się na czacie poznać kogoś poważnego?

Polecane posty

Gość Vanilka *--
zgadzam się że na czacie siedzą kretyni niewyżyci podrywacze itp aczkolwiek nawiązałam już kilka znajomości "na poziomie" z ludzmi z czatu. Z jedną osobą udało mi się nawet stworzyć ogólnie dość szczesliwy związek, który niestety rozpadł sie (choć wciąż mamy świetny kontakt). we wrześniu moja przyjaciółka bierze ślub z chłopakiem poznanym na czacie- wiec może chociaż ich przykład jest jednym argumentem "za" proba szukania na czacie znajomości.

no to super że ludziom się udaje, ale znając moje szczęście do znajomości z facetam,i to ja nie mam raczej szans i dlatego próbowac nie będę

Gość podśmiewca
taa niedługo może komputer sam wyszuka wam kandydata? będzie na pewno idealnym spełnieniem marzeń i na pewno sie zakochacie heh

Gość podśmiewca
nieudaczne istoty potrafilibyście kogoś poznać bez klawiatury? urzec inteligencją i zachowaniem?

Gość Wkurzoony
Ja mam kamerke i sam do nikogo nie zagaduje. Jak sie komus spodobam to napisze ;p

podśmiewca, ja poznaję ludzi w realu, a jakże, ale chciałam również spróbowac szczęścia w necie hehe, niestety, lub może stety, nie umiem tam wytrzymać:P

Gość podśmiewca
mont...a kto normalny wytrzyma taką błazenadę? ;) uwierz że wszyscy tam są zakompleksieni a przedstawiają się jako "wielką niewiadomą" która udaje być interesującą jednostką podczas gdy nie ma nic do powiedzenia w życiu.

no właśnie, błazenada, tak, to właściwe słowo i dlatego wolę podrywać "na żywo" :D chociaż jeszcze nic konstruktywnego z tych znajomości nie powstało, ale może kiedyś...na pewno jak będe mieć znów okazję kogoś poznać- wykorzystam:)

Gość 21_lat
hej wkurzoony ja tez mazowsze:)

Gość Lilja28
Witam :) Nie zgadzam się z Wami do końca........ Ja poznałam kogoś normalnego na czacie i zakochałam się z wzajemnością ,mamy zamiar się spotkać,jest naprawdę bardzo fajnym chłopakiem , miłym i bardzo przystojnym ,jeżeli ktoś chce to znajdzie i wierzę w miłość na czacie .Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęścia.Próbujcie może Wam się uda, tak jak mnie ;))))

Można w necie poznać kogoś poważnego - cokolwiek to dla Ciebie oznacza - tyle tylko że to nie jest łatwe, ale... nie niemozliwe :)

Gość Luśka W.
Wg mnie czat to dno i najgorsza z możliwych strata czasu :)

Gość nieoceniająca
CZAT TO DNO bez dwóch zdań Na kafeterii predzej znajdziesz normalną osobą niż na czacie.Jedynym minusem jest to,że ludzie tutaj piszący są z całej Polski.

NA KAFETERII ZNALAZŁEM PARE FAJNYCH OSÓB, WIĆ MOZE ABY ZWIEKSZYĆ SWOJE SZANSE ZAŁÓZ WŁASNY TOPIK NP LUDZIE Z ŁODZI- POZNAJMY SIE, wielu czyta topiki, ale nioewielu sie wpisuje...

przepraszam za bledy, ale to sa urokitzw niemieckiej klawiatury, literki sa pozamieniane.SPRÓBUJ Z WŁASNYM TOPIKIEM- WARTO!

Gość wwrrr
jak sie ma duzo szczescia, mozna poznac mnie ;)

Gość Wkurzoony
Łaaaaaaaaaaaaał, lekkie zdziwienie, ktoś odkopał mój temat z tamtego roku :) Ja to bywam pod wieloma nickami jakby co :P A tak się składa, że właśnie ostatnio często na czacie znowu jestem :/

Gość szczesciaraaaa
da da ja poznałam jestesmy razem od roku to cudowny facet szukajcie az znajdziecie:)

Gość można można
Wbrew wielu opiniom da się poznać normalnych ludzi na czacie. Swego czasu właściwie codziennie siedziałam na czacie. Oczywiście większość pznanych facetów to zboczeńcy, mający bardzo mało do powiedzenia. Ale trafił się też jeden rodzyneczek. Jesteśmy razem już dwa lata;)

bywam sporadycznie na czacie ale bywam..../niestety/ do tego czynu sprowadza mnie tylko chwilowa nuda... chęć pogadania z kimś... zawsze z promyczkiem nadziei..że poznam kogoś normalnego na poziomie.. kogoś kto może okazać się tym jedynym...

mój kuzyn poznał na czacie swoją żone, kumpel też.

co prawda ten kumpel raz mial takie szczescie, ze na czacie spotkał dziwke, ale sie nie poddał i wkońcu spotkał jakąs normalną co w mniemaniu rezty otoczenia normalna nie była, ale to inna bajka:P

Gość w sumie chyba z trzy lata mine
ł jest tu jeszcze ktos kto poznła kogos na czacie :P?

Gość a ja myslę
Ale ta natura ma parcie. I tak wszystko sprowadza się do reprodukcji.

a co Ty pozłaeś/aś kogos na czacie że tak uważasz?

Gość faficzelos
kobiety z czata w 99% mają "urodę radiową"

mężczyźni tez :P

Gość ProktologOdGłowy
Proszę się nie zrażać i czatować. Czasami bywam.....