Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem co sie dzieje

Spoznia mi sie okres / Czy to moze byc ciaza??

Polecane posty

Gość dajcie
to nie mozliwe!!!!!!!!!mi tez pare razy pekla gumka!!!!!to musi byc odp moment....a w ktorym dniu cyklu sie kochaliscie?

Gość niewiem co sie dzieje
ja wlasnie chyba za duzo sie przejmowialam tym ze moge byc w ciazy.nie kochalam sie eszcze i co tu sie martwic. teraz tylko trzeba sie psychicznie wyluzowac i okres nadejdzie

Gość susuo młoda
dajcie kochałam sie 13 dni przed okresem , okres mam dostac 19 lipca cykle 31 dniowe :O ale zawsze konczył na zewnatrz i w gumce, ale .. boje sie

Gość dajcie
nie jestes w ciazy!!!!!!!wyluzuj kochana!!!!! boze,ja tez pamietam te czasy.......nie stresuj sie!idz do ginek po tabletki i bedzie po sprawie.bedziesz spokojna co miesiac,i bedziesz miala miesiaczki lagodniejsze!!

Gość dajcie
daj sobie na luz!!!!!!!!!!!!!!!!!nie jestes w ciazy!!!!!!!!przeciez nie skonczyl w Tobie!!!!!!!!to naprawde nie ma tak lekko:)

Gość susuo młoda
dajcie , juz jestem zapisana do gina na 30 lipca ide panstwowo , ale to dobry ginekolog facet , ze stazem pracy , ale puki co to mam nadzieje ze okres dostane, kuzynka mi troche beret zryła , bo powiedziala ze kochali sie w gumce , nie pekla a w ciaze zaszła i potem miala okres mimo ze byla w ciazy , i sie boje teraz :O

Gość susuo młoda
ale czytalam ze nawet mozna cos palcami przeniesc

Gość dajcie
taaaaaa,i co jeszcze?

Gość susuo młoda
czytalam ze laska zaszla w ciaze i miala okres w ciazy

Gość xanostlen.pl
Ostatnio zaspokajalam potrzeby z moim chlopakiem za pomoca rak bo nie chcialam sie kochac w obawie ciazy. Teraz okres spoznia mi sie o 6 dni. Przyznal sie ze sie tam dotknol 3-4 razy . Niestety gdy poszlam do ubikacij zauwazylam ze troche mam troche krwi o okolizach ...:( a okolo nastepnego dnia powinnam miec okres czy jest moznilowsc ze udalo sie mu mnie rozdziewiczyc ?? ( wprowadzil tylko jeden palec :( ) . Nie wiem co mam zrobic pomozcie prosze !! Panikuje strasznie ale z tego co czytam w tym temacie to raczej nie jestem w ciazy :(