Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość behehehehe

dostałam sie na studia ale

Polecane posty

Gość behehehehe

nie wycofam swoich papierów z innych kierunków do samego końca, zeby lista się nei podniosła i dzięki temu ktoś się nie dostanie hehehe. wycofam swoje papiery w ostatniej godzinie w dniu ostatecznego terminu wpisu na studia :D i zobaczymy czy ta ostatnia osoba zdąży połapać ze się dostała i zawiesc dokumenty na uczelnię. pewno nie :P ojj kocham być wredna :D:D: HAHAHAHHAHA:D:D

Gość powiem ci cos małolato
jesteś nie tylko wredna , ale i nieziemsko PUSTA. :o a teraz wypierdalaj 🖐️

Gość behehehehe
haha, taka kara dla nieuków z ostatnich miejsc list. huehuehue:D lubie CZUC WŁADZĘ :D

Gość behehehehe
to moja zemsta na hetero, jestem lesbijką

To nie władza, to głupota, która często z wiedzą nie idzie w parze...;/

Gość urzekła mnie twoja
historia 😴

Gość behehehehe
cóż, swiatem rządzą twarde zasady i przetrwają tylko najsilniejsi. wielu moich znajomych robi tak jak ja.. w zyciu trzeba byc twardym i nieugiętym :classic_cool: gdyby im zależało, postaraliby si ę i lepiej napisaliby maturę. a tak.. nomcóż, przegrani :D

Gość ewfe
ty jestes jebn*eta! Szkoda, ze ciebie takie cos nie spotkalo!ciekawe jaki kierunek...pff...pewnie jakis beznadziejny, bo chyba zbyt madra nie jestes

W życiu nie widziałem kogoś tak egoistycznego... W dodatku powiedz, że będziesz przyjaciołom z roku wbijać nóż w plecy, bo są dla Ciebie kokurencją w przyszłości? Totalna głupota. Współczuje Ci... współczuje tego jaka jesteś... Bo tak jak my traktujemy innych, tak sami jesteśmy traktowani.

Uważam ze to prowokacja. Nie możliwe jest żebyś dostala sie na studia z tak niesamowicie niskim ilorazem inteligencji. Chyba że to coś w stylu Wyższa Szkola Szydelkowania ;)

"lubie czuc wladze" żenua chyba nie wiesz co to znaczy władza ale termin pustostan jest ci pewnie doskonale znany z autopsji

Gość jhfeiksjfvujds
ale ty jesteś tępa i pusta. przecież jak ty wycofasz papiery i bedzie wolne miejsce to i tak uczelnia weźmie jakąś osobe na twoje miejsce twój brak wiedzy na temat studiów jest przerażający... myślisz że jesteś inteligentna a nawet logicznie mysleć nie umiesz

No niestety nie wszystkim dana jest ta wiedza że mogą przyjąć na studia nawet w polowie semestru :o

Gość pauliiiii
widocznie jesteś niedowartościowaną osobą i podnosisz swą wartość kosztem innych, ponieważ boisz się konkurencji, boisz się, że przegrasz. wynika to zapewne z twojego braku pewności siebie wynikającego z braku potencjału inteligencji. nie jesteś twarda lecz przesiąknięta strachem przed porażką, życie cię jeszcze nauczy pokory.

Gość tymczasowy
najwidocznej mało wiesz o rekrutacji na studia. Nie masz racji mowiąć, że ktoś przez Ciebie się nie dostanie- dostanie się w postępowaniu uzupełniającym kiedy ty nie potwierdzasz swojego podania ale jestes głupia dupa i zagadzam się z przedmówca ze to pewnie jakas lipna wyzsza szkoła umiejętności pedagogicnych w Rykach

Gość akolaaako
"i zobaczymy czy ta ostatnia osoba zdąży połapać ze się dostała i zawiesc dokumenty na uczelnię. pewno nie" przeciez nikt tych papierow nie zabiera. liczac wlasnie ze dostanie sie z dodatkowego naboru.. jakas tepa jestes :/ no albo ktos ci spalil misia w dzieciństwie, choc tym nie mozna wszystkiego tlumaczyc

Gość behehehehe
niektórzy jak bedą widziec ze się nie dostali to się wycofają:D mam ponad 80% z każdego egzaminu maturalnego a wszystki na rozszerzeniu i mój kierunek nmie jest badziewny. oczywiście, konkurencji TRZEBA bedzie się powoli pozbywać ale to wszystko w swoim czasie:)

Gość behehehehe
o, albo jeszcez lepiej. potwierdzę zapisy na studia! :D:D nikt mi za to nic nie zrobi :D:D:D:D

Gość behehehehe
ha, własnie ze jest tak, ze na uczelnię trzeba dowiezc oryginal swiadectwa. wiec zapewne jak ktos nie jest pewny czy się dostanie to nie trzyma tam oryginału HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

"niektórzy jak bedą widziec ze się nie dostali to się wycofają" Durna dziewucho zrozum wreszcie że nie wycofają papierów bo im się mówi żeby tego nie robili jeśli mają szanse się dostać :o

Gość certyfikowany oceniacz prowok
acji ocene : 3,5/10 :classic_cool:

Ciekawe na jakie studia się dostałaś, bo na wyniki rekrutacji na studia w SGGW, PW, WUM czy UW są dopiero jutro 🖐️

Gość behehehehe
OBY się nie dostali HUEHUEHUEHUEUE

Gość behehehehe
UJ idiotki

Gość chirchir
jaki kierunek?

Gość behehehehe
muszę się już teraz pozbyć konkurencji na pedagogice jest duże obłożenie ,ale ja jestem najlepsza :D

Gość pauliiiii
inteligencji to w tobie za grosz nie ma, a i taka nieokrzesana jesteś. daj znać jak cię wyrzucą po pierwszym semestrze, to sie pośmiejemy

Gość behehehehe
będę robić loda wykładowcom żeby mieć przewage

Gość ejbisi
Taa jasne... na każdym kierunku masz określony termin do kiedy musisz złożyć papiery, jak tego nie zrobisz to zostajesz skreślona i wskakuje na Twoje miejsce kto inny, nie ma tak, że do ostatniej chwili zwlekasz...