Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 11, 2008 --> Ladacznica :D:D Na ciebie mozna liczyć.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakatamman Napisano Lipiec 11, 2008 oj, uwielbiam sie calowac, zostawilam mojego chlopaka, bo nie chcial sie juz ze mna calowac (miedzy innymi) i od razu przechodzil to lapania za cycki i lubu-dubu... A moje najgorsze pocalunki w zyciu to jeden z dretwym jezykiem (juz sie z nim wiecej nie spotkalam, dretwy jezyk=dretwa osobowosc), oraz drugi nie uzywajacy w ogole ust (moze dlatego, ze mial waskie) i tylko mnie lizal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 11, 2008 :D mój obecny świetnie całuje ;) aż mam ciary wzdłuż kręgosłupa... i nie tylko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 11, 2008 dobra całuśni spiżdżam się urżnąć słodko, milego łajdaczenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeszcze ja jeszcze ja Napisano Lipiec 12, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak dobrze ze wrocilas Napisano Lipiec 12, 2008 caluje namiętnie suty pięknych pań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nike Fission 0 Napisano Lipiec 12, 2008 tez sie uwielbiam calowac a nie mam z kim :(:O czasem dorwe tylko takiego kumpla i jest git ale on jest twardy i zadko sie daje :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 12, 2008 ech.... te baby twardy źle, miętkki jeszcze gorzej :o:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upuppupupupu Napisano Lipiec 12, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 12, 2008 no to się całujmy ;) ino namiętnie i soczyście :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niecnotka. 0 Napisano Lipiec 12, 2008 luśka witam wszystkich:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 12, 2008 Pfe... :O :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 12, 2008 pamiętam jak byłam małą dziewczynką i na podwórku całowałam się z chłopakiem przez szybkę :O:P a pamiętacie grę w butelkę??? :D oj, działo się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 12, 2008 pamiętam! grałam 2 tygodnie temu :D oczywiście pod wpływem :o:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 12, 2008 tyle, ze to nie były niewinne całuny ino gromowładne, zaślinione mordy w dodatku zapite :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 12, 2008 Pfe.... :O :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 12, 2008 no co :o operałam się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 12, 2008 czasem jak najdzie to gramy w puche (kiedyś butelka) i 100 pytań do w jednym ostatnio się dowiedziałam, ze mojego kumpla podniecają duchowni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 12, 2008 wiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 12, 2008 jeszcze raz. co Jarku? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 12, 2008 :D a facety tutejsze to sie nie lubiom całować coś...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 12, 2008 Pfe... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 12, 2008 który jest wyjątkiem? oni to od razu do sedna sprawy zmierzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Lipiec 13, 2008 wkręcałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upuppupupupupuppu Napisano Lipiec 14, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 19, 2008 podniosę gdyż... chętnie bym kogoś pocałowała :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 31, 2009 :D stare ale konkretne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 31, 2009 Przypominam że przekazują sobie także wirusy i bakterie oraz pasożyty:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Maj 31, 2009 Całowanie się jest niehigieniczne, tak jak i seks. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała menda 0 Napisano Maj 31, 2009 czyli przez rok nic sie nie zmienilo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach