Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brrrwwrrrr

odnosnie pracy -co o tym myslicie...obecna absolwentka liceum...

Polecane posty

Gość brrrwwrrrr

chodzi o to ze przeczytalam w gazecie ze poszukuja do pracy "opiekni do dziecka specjalnej troski" lub"starsza osoba przyjmie kogos do pomocy" Nie dzwoonie dzis bo sadze ze to juz za pozno ale jutr... sadzicie ze ejst sens zadzwonic?i zapytac ? W sumie do takiego dziecka pewnie potrzeba bedzie kwalifikacji ...a do starszej jesli chodzi o pomoc to nie wiem czego oczekuje ale mam jakas szanse?

szanse możesz mieć, ale wiedz, że starsze osoby często są wredne:)

Gość brrrwwrrrr
ee tam :D ja jestem jak kameleon umie sie dostosowac do kazdej sytuacji :) tylko ciekawe co przy takich sie robi...? Male miasteczko i juz zaniedlugo by sie ze mnie smiali ze z babka pracuje..(jesli juz cos z tego wyszlo..) tak jak sie smiali kedy swojej pomagalam jak nie mogla dzwigac i chodzilam codziennie do niej

Gość a na co sie depiluje
o ja pitole ... a ty tak bezkwalifikacji chcesz ?

Gość paralityk
mam ciekawszą dla Ciebie propozycję , o absolwentki liceum się teraz bije SG , czyli Straż Graniczna i celniczki są również potrzebne , sporo mają wolnych etatów ale musisz się zastanowić , czy chcesz i czy dasz radę pojechać na przeszkolenie do Ełku albo do Kalisza ?

Gość brrrwwrrrr
ta nawet by mnie nie puscili ! to jest drugi kraniec polski!! Bez kwalifikacji!? jak ja nie lubie tego pytania! Przeciez too oczywiste ze nie mam zadnych doswiadczen ! skoro jestem absolwentka ktora nigdy nie pracowala..tzn dorabialam ale to w restauracji chwile...ale nie mam doswiedczenia w jakis pracach roznych innych

do dziecka faktycznie pewnie będa potrzebne kwalifikacje, nie wiesz w jakim stopniu jest ono uposledzone , natomiast z osoba starszeą bywa różnie , możliwe że będziesz musiała :prać , sprzątać, gotować -być z nią przez okrągłe 24h na dobę, w grę wchodzi też zmienianie pieluch ,a osoba przecież może nie należeć do najlżejszych więc możesz nie podźwignać takiego ciężaru(nie chodzi mi tu o otyłość tylko wagę sytuacji). zadzwonić zawsze możesz ale lepiej dokładnie sie upewnij ze chcesz to robić, przecie zsklepy , lodziarnie przyjmują młode dziewczęta tylko na okres wakacji... jeśli jednak zdecydujesz sie na cos to nie patrz na ludzi, to ze się śmieją nie jest oznaką ich inteligencji, a wręcz przeciwnie zacofania które wcale dobrze o nich nie świadczy. cokolwiek nie postanowisz życzę Ci powodzenia;]

Gość brrrwwrrrr
no tak sklepy lodziarnie,...tylko ze ja mam w miescinie swojej 3 lodziarnio ciastkarnie na krzyz...i tyle...malo sklepow bo to jak juz mowilam male miasteczko...tzn "malo" jak malo ja jestem skromna dziewczyna ...umaluje sie ubiore ladnie ale jakas na solarium spalona nie jestem a jak ide do sklepu o prace pytac to ze mna zawsze wygrywa wysoka dlugonoga blondyna opalona i spalona jak kurczak ktora narzeka ze sie zanudzi w tym sklepie bo ciagle pustki i brak klientow zamiast sie cieszyc z tego ze dostala prace