Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

zapraszam panie na ....

Polecane posty

włączył mi sie instynkt macierzyński Ha ha A tak poważnie to sama siedze na kaffe i nie potrafie się wziąć w garść. Doradzam komuś a sama nie lepsza jestem.

popierasz justke na moda, a ona sie podszywa:P nie łądnie..;) -- ja sie zakocham ze wzajemnościa to zdecyduje sie samo cream.. :P

co sie tak śmiejecie? jak ** miało być - ciekawy i jakże prawdziwy artykuł, co prawda 30 jeszcze nie mam, ale babcia ostatnio powiedziała mojej dużo mlodszej siostrze żeby się nie podała na mnie, że w wieku lat 25 ,26 niespełna, nie mam męża. babcia co prawda nie odważy się do mnie juz coś na ten temat powiedziec.. bo jak jej kiedyś wykład szczeliłam to sie jej odechciała mowienia na ów temat. to tyle odnosząc sie do powyzszego artykułu.

na modka, ewentualnie w czymkolwiek chcesz innym, moge sie za Ciebie u babci nawet wstawic :classic_cool:

ale to by straszne mogło byc, bo byś jeszcze mężem zostać musiał..;)

uuu zobacz cream co zrobiles :( dobranoc 🖐️ :(

spoko, walcze z frontem radiomaryjnym, dalbym rade i z Twoja babcia dyskutowac :classic_cool:

poll masz coś dziś niekorzystne wejście..:P musisz popracować:D

ja tam już ani z frontem ani z babcia.. doszłam do wniosku że lepiej przemilczeć mniej sie denerwują wszyscy