Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

zapraszam panie na ....

Polecane posty

malibu :) ¶¶¶¶ ____ ¶¶ _____ ¶¶ ______ ¶¶ _______ ¶¶ ________ ¶¶ _________ ¶¶ __________ ¶¶ ___________ ¶¶ ____ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶ ____ ¶¶1111111??11??1111111¶¶ ______ ¶¶111111????111111¶¶ ________ ¶¶111??1??1111¶¶ __________ ¶¶11111??1¶¶ ____________ ¶¶1111¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ __________ ¶¶¶¶1111¶¶¶¶.

maałem kilka przerw ale dzieńfatalny co chwile pada więc nie było gdzie iśc a ty

Tak też miałam kilka przymusowych przerw(burza). A ogólnie do kitu:( miałam tyle planów na lato a wszystko idzie nie tak jak powinno. i jak tu nie pić?!

no własnie :O ____ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶ ____ ¶¶1111111??11??1111111¶¶ ______ ¶¶111111????111111¶¶ ________ ¶¶111??1??1111¶¶ __________ ¶¶11111??1¶¶ ____________ ¶¶1111¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ __________ ¶¶¶¶1111¶¶¶¶.

yyyy .... "sens metafizycznej bytności zwiazków w XXI wieku w oparciu o filozofie Immanuela Kant'a" ? :D

eee juz od dluzszego czasu nie jestem w tych sprawach idealista :o

niech pomyślę. W sumie dawno nie byłam na randce więc zapomniałam jak powinna wyglądać:O W sumie lubię spontaniczność,lubię jak mężczyzna mnie czymś zaskoczy. Dla mnie idealna randka to chyba taka na łonie natury.Lubię siedzieć w parku przytulona do mojego faceta i nie myśleć o niczym konkretnym.

hmm raczej spontan ale bez przeginania :) normalny spacer po parku ewentualnie wypad do kawiarni :) no i dac kwiatek symboliczny :D