Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

zapraszam panie na ....

Polecane posty

hmmm dzisiaj czerwone wino ;) ____ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶ ____ ¶¶1111111??11??1111111¶¶ ______ ¶¶111111????111111¶¶ ________ ¶¶111??1??1111¶¶ __________ ¶¶11111??1¶¶ ____________ ¶¶1111¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ ______________ ¶¶¶¶ __________ ¶¶¶¶1111¶¶¶¶.

Nie wiem,może za stara jestem:O denerwuje mnie fakt postrzegania człowieka przez pryzmat jego figury. Przez kilka miesięcy w roku mieszkam w Irlandii i tam nie ma takich problemów. młode dziewczyny nie przejmują sie przesadnie swoin ciałem.

ale w polsce jest inaczej ja kiedyś byłem chudzielcem ale już nie jestem o wygląd trzeba dbac bo to jest pierwsze wrażenie :)

Wiem że trzeba o siebie dbać! ale czy jest to najważniejsze?! z doświadczenia mego wynika że ładni ludzie za zwyczaj są puści. Chciałbyś mieć piękną dziewczynę,za ktorą każdy facet by się oglądał ale z którą nie potrafiłbyś porozmawiać?

Troszkę ale szukaj,szukaj. Nigdy nic nie wiadomo:) A widze że na forum duże jest zainteresowanie twoją osóbką więc może będziesz miał w czym wybierać;)