Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

wyrywanie zęba..

Polecane posty

Gość Nie boli
Teraz są tak nowoczesne znieczulenia, że nie boli w ogóle. Jeżeli idziesz państwowo to za lepsze znieczulenie się dodatkowo płaci, ale warto. Zaoszczędzisz sobie bólu i stresu. A może ząb da się jeszcze uratować?

oj napewno nie da sie... bo mi z niego plomba wypadla no i ubyło mi duzo zęba i teraz mam maly kawalek :/

Gość ja wyrywalam szóstkę
w nowoczesnej klinice-najpierw prześwietlili-gdzie jest korzeń-potem znieczulenie i nic nie czułam...ale kosztowało prawie 200

Gość Nie boli
No to szkoda. Bez szóstki też można żyć. Jeżeli cię stać, to najlepiej wstawić od razu implant, bo brak jednego zęba powoduje przesunięcie pozostałych i osłabienie zgryzu. Powodzenia !

Gość ja wyrywalam szóstkę
myśle,że warto zapłacić i nie cierpieć-bo nic nie czułam:)

dzięki za odpowiedzi:* :] musze w koncu go wyrwac bo zbyt dlugo juz z tym zwlekam :/

Gość blackcat
ja wyrywałam jakiś czas temu - na nfz ze znieczuleniem polskim (bezpłatnym) i samo znieczulenie koszmarnie bolało :o Wyrywanie i obsuwanie dziąsła czułam ale nie bolało. Po za to strasznie bolało :o Pamietaj aby później nie płukać dziąsła niczym bo zrobi się suchy zębodół i to też potwornie boli :o