Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc o zmierzchu

szukam przyjaciol-mam dosc samotnosci

Polecane posty

oo to dziękuje, blleee jak możesz pić taka pluta?:))) Tak wogóle Asia jestem:)

grafitowa-jak bedziesz w moim w wieku i samotna jak ja,a uwierz nie zyczę Ci tego to też desperacko bedziesz szukać kogos na wakacje:),nie chce siedziec w domu...nosi mnie,,musiałam trochę w domu poćwiczyć bo taka pogoda brzydka,ze nie mozna wyjśc...

wracam :) byłam z psem na spacerku, ale strasznie pada deszcz... a ja Oliwia miło mi :)

hej Medalion :) wtrące się :P szukaj kogoś, pewnie, że szukaj, ja np. nie potrafiłabym tak, ale trzymam za Ciebie kciuki :) i mam nadzieje że uda Ci sie poznać kogoś sensownego

fajnie, że się pojawiłaś Asia, przynajmniej mam z kim porozmawiać (chociaz przez internet) :)

LIW-czego nie potrafiłabyś ,szukać kogos,?ale ja szukam tylko singielki,nic więcej...wolę kogoś szukac niz urlop spedzić w domu,w tamtym roku byłam na wakacjach z dziewczyną tez poznaną w necie i bylo o.k.

Grafitowa- teraz to ja mam wrażenie, ze pisze sama do siebie... ;|

Medalion- no ja nawet nie potrafiłabym znaleźć kogoś do wspólnego wyjazdu, nawet takiej 'koleżanki' ;) ale szukaj, bez sensu marnować urlop :D

jakie kochane:) prześliczne dziewczynki, beda mialy powodzenie w przyszłosci :D naprawde strasznie fajne dzieciaki

medalion ja nie jestem singielką , ale z przyjemnością bym się wybrała na urlop- gdyby mąz mnie puścił;)

fajna z Was rodzinka tak w ogóle :) a dziewczynki naprawde śliczne, takie 2 aniołki:D

aniołki na zdjęciach tylko młodsza jest strasznym diabełkiem.., a dziękuje, i mam nadzieję że będziemy rodzinka już na zawsze

asmana-masz super dziwczynki,zawsze marzylam ,żeby miec córeczki ,bo sama miłam 2 braci strszych,ale tylko marzenia zostalam. Liw...znalazłbys kolezanki,tylko chciej,w moim wieku to trudne,bo dziwczyny w moim wieku sa zazwyczaj juz matkami,zonami..kontakty sie zerwały,ja juz sie trochę przyzwyczaiłam do samotnosci juz długo jetsem sma,mieszkm sama.Tak wyszło ,nie chcialam tego.

ne pewno ;) chciałabym kiedys miec taką rodzinke, ale niestety chyba niedoczekanie moje... :(

Medalion- wierz mi, że chcę, tak samo jak chcę mieć kogoś, ale chciec to ja mogę a rzeczywistość biegnie swoim torem i rozbiega sie z marzeniami...:(

Grafitowa gdzie Ty zniknęłaś?? :P Forum się ruszyło trochę, a Ty znikasz... :D wracaj tu do nas!

Liw i Grafitowa ,Asmana -nie bo ma obowiązki:)ale dziwczyny wyjdzcie ze swoich skorup do ludzi,swiata,nie zamykajcie się w sobie..bo bedzie Wam z każdym rokiem znależć kogos coraz trudniej ,wiem to po sobie do dzieła...Liw to na studiach poznaje sie najwiecej ludzi,,,ja ponownie na studia się wybieram od pażdziernika:)

Medalion- jak widac w moim przypadku zasada ta nieobowiązuje... :( Nie zamykam się, staram się być otwarta, miła... niestety coś z marnymi skutkami...

asmana-Ty masz szanse poznac koleżanki na spacerze z dziewczynkami,matki z malymi dziećmi..wiem ,ze to dziła,ostanio byłam na spotkaniu z koleżanką z malym dzieckiem ,wiesz ile osob ,matek,babć nas zaczepilo,a jak ide sama z kolezanka to nkikt nawet o godzine nie zapyta:)

no wybacz, babć nie potrzebuje:). owszem czasami się rozmawia z mamusiami.., ale mi chodzi o jedna koleznke taką serdeczną a nie przypadkowe mamusie..., Jestem w trakcie poszukiwania pracy, więc coś może się ruszy w moim życiu)