Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc o zmierzchu

szukam przyjaciol-mam dosc samotnosci

Polecane posty

Gość niebieska_smutna
Ide spac, dobrej nocy carolima i do jutra, papa :)

nastawialm sie na straszny bol, byc moze innego rodzaju, dlatego nie bylo tragicznie, nawet nie poczulam jak nacinali, pewnie dlatego, ze w trakcie skurczu :)..., ale pierwszy porod zdecydowanie milej wspominam, moze dlatego ze przy drugim tempo bylo duze... no i mniej wiecej wiedzialam czego sie spodziewac, a jednak bylo zupelnie inaczej... mam nadzieje, ze Cie nie nastraszylam :)

Gość niebieska_smutna
dzieki, pocieszyłas mnie. obym i ja tak miała. na pewno dam znać jak mnie z tym pójdzie. ech, pytanie tylko kiedy????

Gość niebieska_smutna
papatki :) :( :)

Gość cesarzowa 1
hej! ja ostatnio czuje sie strasznie samotna:(

Gość niebieska_smutna
hej, co sie dzieje?

Gość niebieska_smutna
jest ktoś? czekam i czekam....

ja jestem teraz, ale nie w temacie... jak zwykle zresztą zawsze się okazuje, że nigdy nigdzie nie pasuję... pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza tych milczących...

Mnie tez samotnosc dokucza ,ale to podobno wynika z mojego charakteru,sama sobie to wmawiam ,bo przeciez w pracy swietnie sie dogaduje...pryzwyczaiłam sie juz...

Medalion, ale przynajmniej zdajesz sobie sprawę, że to sobie wmawiasz ;) no i też inna sprawa - że podobno wśród ludzi też można być samotnym, ja się tak czułam przez lata, teraz to naprawdę jestem w dosłownym znaczeniu.

Tylko wiesz grafitowa ,ze ja sobie zadje sprawe i nic ...dalej nie mam z kim pojechac na wkacje,isc do kina ,albo chociaz spotkac sie na kawe...chore ,albo ze mna cos nie tak

no właśnie, rozumiem, też tak miałam... z ludźmi się spotykałam tam, gdzie musiałam, ale żeby później prywatnie gdzieś wyskoczyć, a tym bardziej wyjechać na wakacje, to już zero przyjaciół czy dobrych znajomych. ale teraz, jak właściwie w ogóle nie mam kontaktu z ludźmi, jest jeszcze gorzej, ani nie umiem tego zaakceptować ani zmienić, strasznie smutne i nijakie takie życie, żeby nie powiedzieć bezsensowne - bo pewnie to byłoby odpowiednie słowo.

ja ttez mam takie mysli zwłaszcza w wekkendy,nie wiem co ze soba zrobic...czy jest sens takiego zycia ,jka sie nie ma dla kogo ,z kim????

Ty w weekendy, a ja każdego dnia... bo każdy jest taki sam... nudny, przeciętny, nijaki, bezcelowy, gdyby nie net, to chyba bym zwariowała na maxa, albo już wariuję. Medalion - napisz coś o sobie :)

Poczekaj ,przejze wcześniejsze \"rozmowy\",co moge ujawnic na ogolnym forum:)

ale tajemnicza :D a reszta dziewczyn (w sumie nie tylko dziewczyn) - nie zaglądacie tu czy nie piszecie? ej ;)

ok,juz troszke podgladnełam....jestem sama ,bez meza ,dzieci...kiedys powświecałam sie pracy od rana do wieczora...ale stwierdziłam ,ze nie warto.Teraz zeby nie siedzic w pustym mieszkaniu znajduje sobie zajecia typy fitness,angielski,najgorsze swieta ,weekendy,ale od pazdziernika zaczynam kolejne studia to weekendy bede miała zajęte.tylko poto je robie ,nie siedziec samemu w domu bo to mnie przerasta.aMam juz troche lat:)

no tak, człowiek samotny raczej nie będzie szczęsliwy, ale w każdej sytacji trzeba by poszukać plusów, żeby się nie załamać. dobrze, że zapewne w takim razie masz ugruntowaną pozycję zawodową :) tylko szkoda, że to nie zastąpi życia prywatnego... ale zawsze coś. a teraz uciekam na jakieś zakupy, bo lodówka świeci pustkami. 🖐️

u mnie tez swieci oczywiscie lodówka pustkami,ale zakupy zywnosciowe są ostatnią rzecza ,ktora robie

witam:)ja mam wieczne problemy z netem a mianowicie z Neostrafa:(co u was?niebieska jak sie czujesz?medalion,witam w naszych skromnych progach i podziwiam...tak,podziwiam cie ,ze masz w sobie tyle chceci,aby samej wyjsc do fitness klubu itp...

Gość niebieska_smutna
hej,nadal jestem dwupakiem :) więc od dziś zaczęłam przestać sie oszczędzać. a to po to, aby jak najszybciej urodzić. oczywiście w granicach rozsądku wszystko. mam dwa dni do terminu i nie chciałabym sie przeterminować :) Dziś wieczorem mamy spotkanie z polozną w szpialu. będzie nas oprowadzać i ,,wdrażać'' . a co u was, kobietki?

Nessca,dzieki za przywitanie. Mam chęci iść sama ,bo nie nawidze samotności i siedzenia samej w pustym mieszkaniu.,ale widzisz tam tyle kobiet chodzi i wiesz jak mi trudno zawrzec znajomosci bo wszystkie przychodza z kolezankami..jestem typem trochę samotnika....lubie coraz bardziej swoje towarzystwo:) czy to egoizm? Niebieska smutna -trzymam kciuki,edie ok...zobaczysz ,nie Ty pierwsza i nie ostatnia bedziesz rodzić:)Powodzenia. zazdroszczę Ci....:)

Gość niebieska_smutna
ja tez sama nie odważyłabym się w miejsce, gdzie z zasady chodzi sie parami... więc nie chodzę.

A ja jednak nie jadę na ten koncert :( nie mam jednak wystarczjąco siły i za dużo obaw, za daleko i poza tym, to nie jest mój ulubiony zespół, żebym się podjęła tego zadania SAMA, a tak poza tym, przejrzałam setlisty z tej trasy i powiem, że spodziewałam się czegoś lepszego (więcej utworów ze starszych płyt) ale to oczywiste, że gdyby \'\'koleżanka\'\' mnie nie wystawiła, to bym i tak chętnie pojechała :( samo bycie na koncercie byłabym w stanie sama znieść, ale podróż, a zwłaszcza powrót - już chyba nie. to też tak trochę a propos tego chodzenia samemu do miejsc, gdzie z zasady chodzi sie parami, a w moim przypadku - na które się przynajmniej parami jedzie i z których się parami wraca (tak z zasady)

dzień dobry wszystkim :) ja też nie mam odwagi do kina czy do pubu chodzić sama (to jest dopiero bycie samotnikiem na 100%), na koncert - jak już pisałsam - tym bardziej bym nie pojechała, więc Ci się nie dziwię apoptigma.

Witajcie Ja sama chodze tylko na fitness i na zakupy,Nigdzie indziej, tez nie wybrałabym sie sama,nawet na kawe usiąść gdzies samiej ,trochę obciach...ale moze kwestia czasu:) Miłego dnia wszystkim:)

ja nawet na zakupy nienawidzę chodzić sama :( fajnie by było mieć jakąś znajomą blisko, żeby móc razem robić wypady na zakupy, no ale nie mam. Medalion - na fitnessie nie daje się poznać jakiś fajnych babek, żeby się zakumplować?