Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zamyslonaGwiazdoreczka

Kiedy najlepiej miec dziecko ?

Polecane posty

witam kiedy najlepiej miec dziecko, w momencie gdy kobieta jest mlodsza o 5 lat... zastanawia mnie to gdyz mam prawie 19 lat a moj chlopak 23.. planujemy wlasne mieszkanie, potem pewnie slub.. z racji tego ze on jest starszy czy ja powinnam urodzic wczesniej zeby on nie byl za starym tatusiem hehe? jak myslicie?

Z takim mysleniem dalejo nie zajedziesz.Tak,tak szybciutkoo dziecie się ostarajcie bo jak bedziecie mieli po 30 lat,to dziadki z Was bedą i bedzie wstyfd do przedszkola po niego chodzic,bo same młode mateczki wokoło hehee Mysle,ze najpierw zadbajcie o aby temu dziecku nic nie zabraklo,a potem sie bierzcie za robienie.Zrobic to nie sztuka,gorzej utrzymac i wychowac.

Gość a ja tak powiem
Carinio - i tu sie mylisz kochana, w dzisiejszych czasach to robienie staje sie coraz wieksza sztuka, ba ! niektorzy za pomoc w tym placa grube pieniadze !!!!

powiem ci ze nigdy nie ma dobrego momentu bo zawsze cos sie znajdzie co bedzie przeszkoda,typu praca,brak mieszkania,zla sytuacja finansowa itp itd,porostu trzeba podjac decyzje i zaczc sie starac tak jak bylo u mnie,ja z mezem mieszkam na stancji,ale chcialam od razu dziecko,bo potem lata leca czlowiek jakos se zycie ulozy a dziecko juz jest,rosnie,motywuje nas,ja ma 22 lata i w grudniu rodze i uwazam ze to byla bardzo sluszna decyzja,nigdy sie glebiej w nia nie zagladam ,