Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciaaamhg

nie ma mnie na NK i chce aby moj chlopak zlikwidowal konto help

Polecane posty

Gość karolciaaamhg

mam problem, moj chlopak pracuje samotnie, ja mam kontakt z ludzmi nasza klasa to dla mnie glupota a on twierdzi ze tylko dzikei temu ma kontakt z ludzmi ;/ nie chce zeby mial tam swoje konto bo mi sie to nie podoba i tym bardziej wkurza mnie jak dodaje ciagle nowe fotki to jakies nienormalne ;/

Gość karolciaaamhg
??

ale o co ci chodzi? o to ze tobie sie nk nie podoba i jemu tez nie powinna? czy moze jestes zazdrosna, bo dodaje kolezanki jakies?

Gość ja mowie ci
mam to samo,tylko szarpie mi to nerwy wchodze na jego profil a tam jakac cipy z jego pracy takie mu komentarze napisla ze:9 nosz kurna to nie jest fotka .pl nie powiedzilam mu ze to widzilam al ejest mi przykro zajebiscie:O

Gość dwdsvgre
wez uzywaj przecinkow, bo sie ciezko czyta:O

Gość karolciaaamhg
PEWNIpewnie i jestem zazdrosna ciagle jakies kolezanki dodaje to juz naprawde wyglada jak ta zasrana fotka pl

Gość ja mowie ci
ja cie rozumiem doskonale i wiesz co ci powiem u mnie to wynika z tego ze pzrestalam ufac swojemu facetowi pod wplywem pewnych wydarzen a to bardzo zle:(

Gość ja mowie ci
w dupie mam przecinki jestem zla i mi sie niechce to niecztaj tego co ja pisze :(

Gość ja mowie ci
jestem zla ze lliterki ledwo widze na klawiaturze a jak przecinki dakj spokoj:(

Gość dwdsvgre
:O

Gość karolciaaamhg
do ja mowie ci kurcze ja mam to samo, kiedys wydarzylo sie cos co spowodowalo ze stracilam do niego zaufanie :(

Gość ja mowie ci
nk to jedno wielkie koorestwo sie zaczyna robi zdjevie powypinach lasek itp:( nie taki byl cel tego portalu

Gość ja mowie ci
o matko musze sie troche uspokic bo pisac nie moge jakies glupoty wychodza,sorki szczegolnie dwdsvgre

Gość karolciaaamhg
dokładie, zgadzam sie z Toba :(mam dosc tej nk

Gość ja mowie ci
a powiedzilas mu o tym ze nie chcesz zeby mial na nk swoj profil?? bo tu potrzebna jest szczera rozmowa,mnie narazie na to nie stac bo musze ochlonac i nie chce prowokaowac awantur,porozmawiaj z nim zobacz jego reakcje czy bardziej zalezy mu ta nk czy na tym zebys ty sie nie denerwowala

Gość karolciaaamhg
wiecie co bo ja wszystko rozumiem, ale on daje dam ciagle nowe zdjecia, jak widze te smarkule powypinane to naprawde zaczynam sie zastanawiac czy z nim jest wszystko w porzadku mam tego dosc :( gdyby mu zalezalo i liczyl sie z moim zdaniem dawno by to olał !!!!

Gość olllllllllka
załóż własne konto na nk i wklejsice kazde z kazdym zdjecia i tyle;) a jak facet ma zdradzic to i tak zdradzi

Gość ja mowie ci
mnie tez nie ma na nk,jakis czas temu powiedzialam muz ze wejde na jego profil,cos mnie podkusilo i w koncu weszlam,troche zaluje bo przykro mi kurde:( wrazen sobie szuka czy co

Gość karolciaaamhg
wlasnie ze rozmawila to on mi powiedzial ty masz dziennie kontak z ludzmi "na zywo" w pracy ja nie, a przez internet cie nie zdradze i nic nie narobie taka byla jefgo odp!!!!

Gość ja mowie ci
wlasnie o to chodzi ze nie chce odnowic pourywanych kontaktow,a tak sie stanie jak ktos zobaczy mnie na nk,i glupich komentarzy mam paru wrogow:O zreszta jak kazdy

Gość karolciaaamhg
mnie tam t nasza klasa wogole nie rajcuje jak widze co sie na niej dzieje wrecz rzygac juz mi sie tym chce :( ale nie macie pojecia jak jest mi przykro jak patrze na ten jego profil;/

Gość Sialalinkaaaaaaaaa
wystarczy sobie ustawic ze komenatrze moga ogladac i pisac tylko znajomi i po klopocie

Gość ja mowie ci
jasne,to spytaj go o te laski powypinene czy to sa jego kolezanki,na pocieszenie powiem ci ze ta pojebana nk tylko kloci ludzi,mam kolezanke korej maz wiecznie tam przesiaduje i komentarze pod jego profilem od jakis gowniar saluski gdzie tylko chcesz no bez przesady:O

Gość ja mowie ci
wiem moj ,,misio'' rozgarniety tez wie ale czemu tego nie zrobil???

Gość karolciaaamhg
masz racje ja tez sie z nim nie raz o to klocilam ;/ ale zeby ludzie byli do tego stopnia slabi zeby tak ich to uzaleznilo ;/

Gość karolciaaamhg
moj dal opcja dodawanie i ogldanie komentarzy zabronione, ale i tak tamn wiecznie przesiaduje to cikawe co on tam robi ;/

Gość Sialalinkaaaaaaaaa
to tak tylko jakbys sie bala ze ktos moze Ci napisac cos nieprzyjemnego, moze on nie czuje takiego zagrozenia

Gość ja mowie ci
no wlasnie ,on ci powie ze nic nie robi oglada

Gość karolciaaamhg
no dokladnie, moj mi mowi to samo, a dzois o 1 w nocy dodal sobie zdjecia nowe, jak mozna do tej pory tam siedziec, mnie wscieklosc poprostu zzera ;/

Gość mistery me
:classic_cool: 🖐️ brak aprobaty dla istnienia tegoo watku