Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waniliowa renata

On bawi się moimi uczuciami... Co robić?

Polecane posty

szczerze mówiąc wątpię aktualnie mam ochotę skoczyć jak Brzydal ale dziękuję, może za parę lat się otrząsnę :)

Gość ja stara baba
Śmiem podejrzewać, że masz poniżej 30 lat. Jeśli moja gruba (bo na Kafe wszyscy o to pytają ;-)) 38 letnia koleżanka rozwódka z dwójką dzieci w wieku podstawówki znalazła niespodziewanie dla wszystkich nowego, kochającego męża to dlaczego nie ty? Tylko musisz sama sobie na to pozwolić. 🖐️

bo mnie ta uczuciowa huśtawka tak zmęczyła, że już w nic nie wierzę, choć wiem, że teoretycznie wszystko jest możliwe. Niestety, pierwszą młodość mam już za sobą, bo na karku 28 wiosen. I półroczne niemowlę na kolanach... no dobra, idę, bo ryczy... Dzięki za miłe słowa pocieszenia, potrzebuję tego trzymajcie się :) i uciekajcie dziewczyny od porypańców, póki nie macie zobowiązań

Gość łojojojojojojojoj
Jestem w identycznej sytuacji co autorka . Tez sie niemislosiernie męcze, bo strzala amora trafila mnie. Ah ta nieszczesliwa milosc :(

Gość łobalobda
a ja mojego nie kocham jestem z nim bo nic lepszego nie widac niegdzie chociaz to dupek ze szok:/ zero zainteresowania mna kiedy pisze do mnie to opisuje co robił nie ciekawi go jednak moja odpowiedz bo naszym pierwszym sexie nie pisał cały dzien nie mówiąc o tym ze był u mnie tylko raz i do tego jakos niechce mu sie za bardzo przyjeżdżać:( widac jak mu zalezy :o

Gość typowa
up

Gość taaka prawda
Wiekszosc facetow to zwykle dupki. Szukaja tylko laski do bzykania. Ja nie wierze juz w cos takiego jak milosc.

Gość takie tam duperele...
Jak na mój gust facet ma Cię w nosie. A Ty go kochasz?????? szybko się więc odkochaj bo marnie skończysz!!!! I coś mocno mi się wydaje, że nie tak do końca nie jest gotowy na związek tylko ma inną. Sorki za szczerośc ale dziś nikomu nie można wierzyc i lepiej się miło zdziwic niż niemiło rozczarowac!

Gość ohhhhh yeah
Na bank ma na boku inną albo jest NIEDOJRZAŁĄ CIAPĄ.

Gość juśka Józka
Kochana on ma Cię w dupie ;) Przykre ale prawdziwe. Ot, życie.

Gość a spojrz
a spojrz tutaj ; )

Gość juśka Józka
Gdzie ma spojrzec ? :>

Gość mlmlmlmlmlml
Uwaga WIRUS !

Gość a spojrz
taaaa srisus

Gość chce mu dac popalic
dziewczyny jak tam u Was> bo jak to czytalam to jak by bylo o mnie :-O masakra

Gość xAnuskax22x
dziewczyny maja racje. Jednak ciezko jest tak od razu daowac sobie kiedy w gre wchodza uczucia. sa dni lepsze i gorsze. w tych gorszych clzowiek siedzi i sie zastanawia a to mzoe ja cos zle zrobilam a moze zaeaz sie odeziwe a moze nie moze. wiem ze jak komsu zalezy to jest inaczej...stara sie, aczkolwiek roznie to bywa. mozna powlaczyc popbrowac ale nie za dlugo..... tak tak...latwo mowic. ja czasami sama mam taka siel ze aaaa olac.....a za chwile ale on taki fajny. tyle ze ja spotkalam sie mzoe ze 3 razy i duzo pisalismy jak byl za granica a teraz...cisza...i nie mozemy sie narazie spotykac eh:(

Gość magnificient65
Popieram całkowicie ,jest tylko jedno wyjście-kopnąć w tylek .Sama miałam do czynienia z takim gówniarzem ,który był popaprany emocjonalnie.Teraz ,z perspektywy czasu widzę ,że nie powinnam była w tym tkwić i tak strasznie cierpieć. Smarkacz bawił się moimi uczuciami i niczy się nigdy nie przejmował.

Gość gość
Jest na to tylko jedno rozwiązanie: uciekaj. To jest oczywiste, dlaczego on się do Ciebie nie odzywa długi czas, a potem jeszcze zbywa - sypia z innymi dziewczynami. Co najmniej z kilkoma. I każdej wciska podobne kity jak Tobie, że mu na niej rzekomo zależy. Dzwonisz nie w porę, bo właśnie są razem z inną, może właśnie w łóżku, więc Cię zbywa. Szanuj się i kopnij go w tyłek.

Gość gość
"waniliowa renata 2008.07.12 Teraz od czwartku jestem chora, mam grype. Nawet nie zadzwonil zeby spytac sie jak sie czuje... Ani nie odwiedzil... Pewnie zapomnial , ze w ogole jestem chora". Nie zapomniał, tylko go to po prostu ani trochę nie interesuje. To jest najlepszy dowód na to, że ma Cię gdzieś. Czego Ty jeszcze potrzebujesz, żeby wreszcie to zrozumieć? Zdrady na Twoich oczach?

Gość gość
A po co mu jakaś zachrychana memła z którą się nie można poseksić. Się odezwie, jak już nie będziesz prątkować;)