Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figella

Ja chyba oszalalam-zaczne wierzyc w rzucanie urokow

Polecane posty

Gość kurde wierze ci
a mam podobnie i jakie są sposoby żeby pozbyć się rzucanych uroków

Gość figella
niestety nie moge wywalic wsyztskich rzezcy bo nie wiem co moj maz powie jak z domu znikanl: jego ulubione kieliszki dow odki, jego ksiazki, jego koszulka...no nie moge.

Gość dessdemmonna
kup takie samo i podmien :P gdyby nprawde ci przeszkadzala zekoma klatwa czy tez urok zrobila bys to bez wachania :O

Gość figella
a ja sprawdzic czy to jest na pewno klatwa lub urok, chce meic pewnosc

Gość na ulotce jest napiasne
zapytaj

Gość shigggggela
i co zrobilas???????

Gość wlasnie
wie ktos jak mozna pozbyc sie lub zrzucic z siebie zly urok?????

Gość carlunia
wlasnie dostalam widomosc na gg, ze ktos rzucił na mnie klatwe.. :/ i oodany jest link, mam tam wejsc, strona nie chciala sie otworzyc.. poszukalam na necie tej owej strony. znalazłam, jest to strona wrózki, u ktorej mozna rzucic klatwe, odczarowac, dowiedziec sie kto rzucil klatwe..i takie tam bzdety... trzeba wyslac sms-a z zadaniem, nie wiem czy to tylko naciaganie ludzi, czy rzeczywiscie ona to potrafi.. ;/ nigdy nie wierzylam w takie rzeczy... ale pierwsza rzecza rano zobaczyc, ze ktos rzucil na mnie klatwe, to troche mi sie nie spodobalo.. nie wiem czy w to wierzyc.. troche sie zdenerwowalam.. bo kto by takie cos zrobil?! co o tym myslicie..?

Gość żona męża swojego
te wiadomocto chyba wszyscy dostali , tak że olej sprawe

Gość dagmara nr 1
są takie osoby o jakich tu przykładach piszecie wampiry energetyczne, potrafią manipulować ludźmi do swoich potrzeb, potrafią być mili i uprzejmi jeśli będzie z tego zysk itp można uniknąć tych wampirów a mianowicie to że ty cały czas przeżywasz i denerwujesz się tą osobą potęguje jego siłę, ty siebie rujnujesz psychicznie a tamta osoba doznaje sił witalnych. Należy sie wyciszyć i nie napędzaj energią wamira, uspokój sie.Każdy ma inny sposób na spokój - joga, muzyka poważna, komedia.Śmiej się, podejdź żartobliwie, znajdź inne rzeczy do myślenia -----NIE KARM WAMPIRA.

Gość żona męża swojego
co do autorkirki - wampiry energetyczne istnieją , chętnie zabieraja innym energie życiową co przekłada sie na np. pasmo nieszczęśc , . To o czym ktoś wyżej pisał a mianowicie rzeczy w Twoim domy zostawionę przez tą osobę - natychmiast usunąć i unikac jakichkolwiek kontaktów . To trudne ale sie opłaca . Nie chce Cie straszyć dlatego nie napisze co tacy ludzie mogą złego zrobić , A w szczególnośći osoby mające świadomość swojej : mocy" a na taką mi wygląda szwagierka. Zerwij kontakt, odseparuj sie....

prosze o pomoc albo rade kogos mysle ze ktos zucil na mnie urok ostatnio zdazaja sie u mnie same katastrofy ja trace prace i mieszkanie moj chlopak wyladowal 6tygodni temu w wiezieniu bo jechal samochodem bez prawa jazy upadam na zdrowiu a do tego moi rodzice sie rozwodza.Prosze doradzcie cos czekam.

Gość dawid27
uroki..............he

Gość Kaśka_1245
Mi pomogła kobieta: joanna.litwin@o2.pl

Gość gość
dobra wróżka jest pod adresem kobietamag@interia.pl

Gość Sara333344
Ja tez nie wierzyłam, ale od jakiegoś czasu zaczęło sie wszystko sypać. Broniłam sie przed tym ale koleżanka dala mi namiar na osobę która jej pomogła. Faktycznie skorzystałam z usługi Lukrezi i od miesiąca jakby lepiej. Nawet 4 w lotka trafiłam. lukrezia.lukrezia@o2.pl

Gość Małgorzata Kimek
Witam a mi polecono Panią Lukrezię. Faktecznie babeczka alba ma farciora albo jest fenomenalna. Nie wiem ale mój kochany wrócil do mnie po 4 msc. generalnie nie wierzyłam bo nic i nic miałam wrażenie ze nawet było gorzej po rytuale . A tu nagle... telefon, sms, spotkania kwiaty ;p polecam też wam wszystkim. Ma stronkę na wix. lukrezia.lukrezia .