Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek..OLA

Martwie sie o moja kobiete

Polecane posty

Gość Bartek..OLA
Slyszalem kiedys o BMI, ale nie mam pojecia jak to sie oblicza i o co w tym chodzi... musze poszperac w necie.

Gość sslslslsls
Chłopie, a co ona dokładnie je, że twierdzisz, że tak mało je? Bo wiesz dla faceta mało to nie to samo co dla kobiety. Dwa, wybacz, ale przy takim wzroscie i takiej wadze twoja pani to niezły hipopotam. Daj spokój, to potworna nadwaga. I nie ma takiej możliwości, żeby prawie nic nie jeść i nie chudnąć. Po prostu tak nie ma. Twoja pani zapewne podżera na osobności, co jest typową techniką grubasów: robić wszystkich w balona, że jedzą jak ptaszek i nażerać się choćby i w toalecie.

Gość sslslslsls
Poza tym naprawdę twoja laska to grubaska przy takich wymiarach i nie wciskaj nam tu kitu, jak to ona świetnie wygląda. Wiesz, są gusta i guściki, może ciebie kręci tłuszcz i takie ci się akurat podobają. Ale obiektywnie to pasztet.

Ile ona ma lat ? Oblicz jej, np. z tej stronki : http://www.dieta.pl Niech sopbie zapisuje WSZYSTKO co włożyła do ust w ciągu doby przez np. tydzien. Wtedy bedzie mozna łatwiej wybadać problem.

Gość Bartek..OLA
Masz prawo nie wierzyc, ale mnie to nie obchodzi... robimy razem zakupy, wiem, co jest w domu i na pewno nie je w toalecie :-/ a taki przykladowy jadlospis to np.wczoraj - malutkie jablko i kromka chleba z kielkami (akurat je uwielbia, to dobrze, ponoc sa zdrowe) i tak od miesiecy

Gość Bartek..OLA
A wyglada slicznie, nie jest gruba (niektorzy maja jakies spaczone podejscie do sprawy) i nie ma zadnych walow tluszczu!!! Nie wiem gdzie jej sie ta waga ulokowala, bo naprawde nie wyglada na tyle. Jak pytalem przyjaciela na ile moja M. wyglada to mowil, ze max. 63

slslslslsls czy jakoś tak pasztet? tak cie na obiad wołają? :O chamstwo się szerzy... autorze topicu waga Twojej dziewczyny nie jest prawidłowa przy takim wzroście nawet, jeśli tego po niej nie widać (a nie musi być widać, bo może mieć np. ciężkie kości i wcale nie musi być gruba). dla własnego zdrowia powinna zrzucić pare kilo, ale nie w ten sposób! najwyraźniej próbuje się ona głodzić :O a to najgorsza metoda schudnięcia. w efekcie jojo przybędzie jej tych kilogramów z nawiązką. zaproponuj jej inną metodę chudnięcia. np. wychodźcie razem na spacery, rower ale nie głodówki!

Gość Bartek..OLA
Katherine dziekuje :-) Ma 26 lat i z obliczen wyszlo, ze BMI ma 27,89 i napisane bylo, ze ma ok.10kg nadwagi

To prawda, nie mozna się głodzić, jest oslabiona, moze ma juz anemię :o Wychodzcie jak najczęsciej z domku, basen, rowery, mozliwosci jest wilele... A najlepiej, to niech idzie do dietetyka, bo samemu mozna sobie wyrządzicwielką krzywdę niewlasciwym odchudzaniem :(

Gość Bartek..OLA
tak, zaproponuje jej jakis sport :-) moze basen, albo spacery, uwielbia gory, wiec bedziemy jezdzic w gory. Martwi mnie to, ze ona mowi, ze nie jest po prostu glodna, ze ostatnio po prostu nie ma apetytu. Ja ja zapewniam, ze jest sliczna i ona siebie chyba akceptuje, jest bardzo wartosciowa kobieta, dobrze wyksztalcona i zna swoja wartosc, wiec juz sam nie wiem...

jeśli naprawdę nie odczuwa głodu to może ma jakiś problem? przy nerwicy żołądkowej także nie odczuwałam głodu...

Gość Bartek..OLA
Bardzo Wam dziekuje za wszystkie rady, bede pracowal nad tym ;-) a teraz wychodzimy na spacer :-) pozdrawiam B.