Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydal29

Pożegnanie Brzydala29 - z kafe i nie tylko

Polecane posty

Gość Nie wiem kim jesteś ani dlac
zego... ale ja wciąż walczę... walcz i Ty... proszę...

mp-30 skad masz takie info? bo ja podałam źródło, Ty też powinnaś, w ten sposób "głupoty" nie są mojego autorstwa, bo przytaczam wypowiedź, nie wyssałąm tego z palca, na wet jeżeli nie jest to zawsze prawdą :-) piszę w dobrej wierze mawet jeżeli sama nie mam tego typu doswiadczeń zresztą co on w ten sposób moze stracić? zastanów sie, chyba lepiej żeby zrobił cokolwiek niz poprzestawał na przeczytaniu rady typu "popatrz ile osób na forum Cię polubiło" to jak się zapewne domyślasz juz wie i co z tego wynika możemy wnosisć czytajac ten topik

polaola - Spokojnie, ja tego nie pisalam zlosliwie. A informacja zaslyszana ale i sprawdzona na wlasnej skorze - niestety. Sama bralam leki przeciwdepresyjne, a ze lekarke psychiatre, ktora wypisywala mi je mialam daleko - miasto odlegle o 120km - nie raz szlam do lekarza rodzinnego, aby wypisal - i krecil nosem. Dodam, ze mialam od lekarki psychiatry karteczke z jej pieczatka o leku i sposobie dawkowania. No ale moze ja mam do dupy lekarza rodzinnego. Idac do lekarza rodzinnego moze zyskac jesli ten bedzie na tyle obeznany w lekach przeciwdepresyjnych ze wypisze jakis dobry lek. Straci jesli wypisze lek, po ktorym zamiast poprawy bedzie jeszcze gorzej: nerwowosc, bezsennosc, nasilenie mysli samobojczych itp. Ja proponowalabym jednak psychiatre. Zawsze to wieksze doswiadczenie, znajomosc lekow itp. Ale co ja tam wiem :O

mp-30 w porządku, rozumiem, ale nawet niech chłopak zrobi cokolwiek na początek Brzydal29, idź gdziekolwiek i powiedz, że masz myśli samobójcze, to teraz najwazniejsze, a samobójstwo w sumie mozna popełnić zawsze, natomiast odwrócić nigdy

więc nie wiadomo, czy naprawdę nie jest na krawędzi nikt o zdrowych zmysłach nie zakłada takich topików, on powinien z kimś rozmawiać

c.r.e.a.m - Myslisz, ze jak topik zostanie wykasowany to problem Autora przestanie istniec? Brzydal nagle stwierdzi \'\'ale to zycie jest cudowne\'\' ? :O Najlatwiej, wykasowac i udawac ze wszystko jest super.

'' To już dawno nie chodzi o wygląd, ale nieważne.'' - gdybys niedoczytal c.r.e.a.m :O

Gość ofe rma
brzydal, ludzie mają cię w dupie, to prawda. jeżeli jesteś przystojny, bogaty, rozrywkowy to wtedy skupiają się wokół ciebie żeby świecić odbitym blaskiem. jeżeli nie to ich zupełnie nie obchodzisz. czasami niektóre panie chcąc zabawić się w siostrę miłosierdzia wypisują różne pierdoły. zignoruj to. w realnym swiecie każda z tych pań popatrzyła by na ciebie jak na znak "zakaz postoju". tylko czy sposób w jaki one na ciebie patrzą ma warunkować sens twojego życia? oszalałeś? porzuć nadzieję. zacznij bawić się swoim życiem bez względu na to jaki jesteś brzydki. jak jesteś humanistą - pisz wiersze, jak sportowcem - idź na siłownie. popróbuj różnych rzeczy i wybierz te, które sprawiają ci przyjemność. spotkasz ludzi którzy cię polubią. staraj się unikać kobiet. z twoim poziomem frustracji i ich w najlepszym razie "bądźmy przyjaciółmi" kontakty z kobietami są bardzo nieprzyjemne. one cię po prostu mają w dupie i ty o tym dobrze wiesz. ale to nie powód żeby coś sobie robić do cholery.

Kurcze ja kojarzę Brzydala. Pamiętam, że kiedyś z nim nawet rozmawiałam na którymś topiku. Pisał coś o tej dziewczynie... Hmm... :( Odezwij się... proszę...

Nie czytałam żadnego postu, tylko temat wątku. Może ktoś streści? Brzydal, czemu znów szalejesz? Weź się w garść :)

Gość ofe rma
bo ze mnie taki T :P

Linger, człowiek ma myśłi samobójcze, ale Twoje "weź się w garść" na bank załatwi sprawę :-D

Gość ofe rma
weźmy taki wątek: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3794041 dołujący co :/ świadomość że o mnie nikt tak nie napisze. nigdy. no ale cóż, pilotami śmigłowca też nie będziemy. trzeba się pogodzić z pewnymi faktami i nauczyć żyć z własnymi ograniczeniami. nawet jak jest się ograniczonym bardziej niż średnio. a jak nie bardziej to inaczej.

Gość ofe rma
co ty mnie tak tępisz? daj sobie spokój, czy ja coś od ciebie chcę? piszę sobie na forum i nie zamierzam przestać tylko dlatego że tobie się to nie podoba.

statystyki samobójstw wśród młodych mężczyzn wskazują na to, że są znacznie słabsi psychicznie od kobiet Sami, jak samopoczucie?

Oczywiście, że nie załatwi, ale chciałam żeby wiedział, że są osoby, które chcą Go pocieszyć. Jeśli się nie udało to przepraszam.

Oferma, naprawdę sporo sobie ujmujesz takim przedstawieniem swojej osoby, w realu też tak robisz?