Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydal29

Pożegnanie Brzydala29 - z kafe i nie tylko

Polecane posty

To nie miłość romantyczna....Brzydal sobie wmówił ze ją uratuje dając jej uczucie,chciał chronić przed wszystkim...zapominając o sobie wmówił sobie ze ją zbawi...nie zauważył ze Ona tego nie chce

kurcze! ile mozna sie nad soba użalać?! trzeba wziąć się w garść i próbować układać życie od nowa. Jest mnóstwo wartościowych kobiet tylko trzeba się trochę wysilić.

brzydal jak chcesz pogadac to napisz pod nikiem jest gg

sami i to jest właśnie cholerna miłość romatyczna jak Kordian.

miłosć romantyczna to jest idealnie mi pasuje Kordian

Gość ofe rma
tylko że gdy taki "rycerzyk" jest aktrakcyjnym facetem to budzi zachwyt i uznawany jest za "prawdziwego mężczyznę". tymczasem taki brzydal jest zwyczajnie namolny i uciążliwy.

Miłość romantyczna? To zjawisko występujące u nastolatków,natomiast dorosły facet powinien zrozumieć że kobieta go nie chce. Pewnie są jakieś powody i nie sądze że o wygląd tu chodzi. Na jednej kobiecie życie się nie kończy!

Gość ofe rma
tylko że jak na mój gust to jego stan psychiczny bierze się właśnie z tego zrozumienia. facet głupi nie jest.

Gość ofe rma
hehehe nie martw się. ja sobie nic nie zrobię :D

Gość ofe rma
nie miałby kto utwierdzać was w przekonaniu że facet nawet jak nie istnieje dla kobiet to nie konieczniej jest skończonym zerem i matołem.

on by się wziął za ciebie nad wszystkim można popracowac aby wyglądac dobrze :)

tyle tylko że my sobi etutaj rozmawiamy patrząc na to z naszej perspektywy. To jest tak jak cream twierdził że jego chudość jest powidem braku powodzenia co jak dla mnie ni ebyło prawdą, ale on tak twierdził i nikt nie był i nie jest w starnie mu tego wyperswadować. Identycznie jest z Brdzydalem. Coś się musialo stać takiego co go zupełnie załamało.. coś czego nie napisał.. I dla nas jest to niedorzeczne i głupie aby z miłość chciec sie zabic.. ale on to widzi inaczej i zeby go zrozumiec i mu pomoc należałoby sie postawić w jego położeniu. to tyle.

sami - nie wiem za co, ale ja juz mam takiego pecha, że mnie wszyscy (prawie) lubią:P hehe nie wiem z czego się to bierze.

Gość ofe rma
wygląd to nie problem. problem to całokształt.

agiie masz pewnie racje, ale najlepiej siąść i się nad sobą rozczulać! Najlepszym wyjściem jest pogadać z kimś o swoich problemach. Niektórzy wcale nie chcą pomocy,wolą się zadręcza i grozić samobójstwem.

Gość wygląd to nie wszystko
:) dlatego całokształt jest wielu brzydkich ludzi którzy są przecież szczęśliwi. Poznałam kiedyś faceta-moja pierwsza myśl-boże trol:o ale już po kilku minutach go uwielbiałam:D był tak fajny,zabawny i miał takie poczucie humoru że był rozchwytywany przez laski(niestety był zajęty od dawna jak się okazało 😭 ) mi się podobał mimo ze był o pół głowy niższy;)

zapomniałam hasła - wiesz ale jak ktoś ma myśli samobójcze to nie myśli tak jak piszesz. to jest takie uczucie że nie widzisz sensu ani chęci do życia.. a jedynym wyjściem jest go zakończyć. pomyślcie sobie co wy czujecie do życia a pomyślcie sobie co musi czuć osoba która chce z tym skończyć? to musi być naprawde okropne uczucie

Gość ofe rma
pewność siebie, osobowość społeczna, różnie jakieś cechy. nie bardzo potrafię je wszystkie nazwać. taki gość ze mną pracuje. 168 wzrostu i wygląda jak tłusty hipis. waży chyba z 85 kg i ma taką jakąś koszmarną hipisowską fryzurę. raz widziałem jego dziewczynę, po prostu śliczna. kiedyś na nk pokazywał swoje "byłe". nie dość że było ich od cholery to jeszcze prawie każda jak modelka.

heh, wygląd... Przypomniała mi się moja mama :) Za wysokie czoło, koszmarny nos, lekki tyłozgryz...i wszyscy mężczyźni, ktorzy ją poznali, uważali ją za jedną z najpiękniejszych kobiet na świecie :) Ale osobowości i seksapilu to miała tyle, ze na 5 zwykłych kobiet starczyłoby. I ta niesamowita pewność siebie :) Nie, zdecydowanie wygląd to nie wszystko :)