Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydal29

Pożegnanie Brzydala29 - z kafe i nie tylko

Polecane posty

ale ten gosc wyglada zupelnie normalnie - jest podobny do mojego kumpla - a to jebaka jakich mało... on lubi użalac sie nad soba i tyle

Zresztą, czy ja bym sie nie nadawła na moderatorkę?:classic_cool::P Jestem obiektywna, nie kierują mną wzdlędy osobiste, nie robie nikomu krzywdy, mam czas, lubie kafe i kafeteriuszy... No, liczę na poparcie.:P:)

"każdy mając gorszy dzień czy okres w życiu potrzebuje innych, by pomogli znaleźć dystans" jego życie to jeden wielki gorszy dzien... i on ten stan lubi

dla mnie mówienie o samobójstwie jest szokiem i tyle jeżeli teraz okazuje się, ze bez sensu się tyle naprodukowałam to ja juz niedługo spadam z tej kafe :classic_cool:

Polcia - przeciez to taki wyciskacz łez... kobiety w realu uciekałyby ods takiej smęcidupy jak najdalej ale tutaj otwieraja sie w was pokłady instynktu macierzynskiego i okazujecie mu ogrom swej emaptii... on to wie i na tym bazuje

komiczne ..masz racje nawet ja tak nie narzekałem jak on . on przegina a nic nie robi w kierunku aby byc przystojnym

ja go w ogóle nie kojarzę, po prostu przeczytałam w sobotę, że się stacza i chce skończyć, itd wiecej nie czytam takich rzeczy, faktycznie chyba samobójcy raczej działają, a nie ogłaszaja wszem i wobec swoje plany

Justynaaaa ...chodzi oto że jakas laska go zraniła :O by popracował nan wyglądem to by inaczej na to spojrzał niech sie cieszy że miał kogoś a teraz niech się zapisze na siłke lub gdzie tam chce i szuka nowej pannicy :P

Justyna - bo w realu chcecie faceta... z krwi i ikosci a tutaj macie literki i nad nimi sie uzalacie.... widok takiego nudziarza w realu was żenuje... tutaj zajmujecie sie nim wtedy, gdy same tego chcecie i kiedy macie na to czas... gdyby taki zapłakany smecidupa truł wam tyłeczki kilka godzin dziennie od razu by z was empatia wyparowąła... Crem - przy brzydalu, to Ty jestes macho-lovelas

komiczne ..no byc może ale on chyba robi to specjalnie ja widze po sobie ile osiągnołem przez rok jeśli chodzi o wygląd on by ze spokojem gdyby chciał mógł się zmienic ale on nie chce

Komi, :-D :-D ja też dzięki w imieniu Creama ;-) co do tej teorii o zajmowaniu sie takimi przypadkami dlatego, że mamy czas i ochotę, kurcze, racja jak nic normalnie to raczej kiepsko to widzę, jeżeli oczywiście nie chodzi o mężczyznę bliskiego, a nawet dodajmy poetycko bliskiego sercu :-D ;-)

bo taka laske trzeba brac za włosy i przydusic do ziemi a nie jakies łzawe frazy do niej słać

złośliwa w garsonce 30 .... ale to nie powód aby się zabijac :O są inne dziewczyny na świecie mam racje ;)

Cream, ja niedlugo zacznę oczy przecierac ze zdziwienia moze ktoś Ci podkradł hasło do nicka? ;-)

Gość zosia samosia 23
brzydal a ja chcialabym Cie poznać

ja tam nic nie wiem poza tym, ze myślał w sobotę o samobójstwie, ale moze mi się wydawało :-)

Cream, tak myślę przez ten widoczny optymizm w minimum połowie Twoich postów, kiedyś tego nie było :-)

Gość zosia samosia 23
a co w brzydalu jest brzydkiego? jestem samotna i niezbyt ladna moze sie polubimy ?