Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko kafeteria

jak zemścić sie na chłopaku za jego zachowanie

Polecane posty

Gość tylko kafeteria

problem polega na tym, że jesteśmy ze soba 3 lata i mój nie umie mnie szanować..po prostu śmieje mi sie w oczy, wyzywa mnie i takie tam.. mam już tego kurewsko dość chce sie zemscić i kopnać w dupe tylko tak żeby to mocno odczuł.. doradzcie mi coś

Gość kiedyś dziecko zrozumiesz
on już pokazał na co go stać. Jeśli chcesz normalnego zycia to zerwij kontakty. Po co ci nurzać się w bagienku zemsty i napędzać złe emocje?

Gość CiEkawe ...
Zostaw go ... On już się nie zmieni :(

Gość tylko kafeteria
tylko mam w sobie taki pokład gniewu, że nie moge odejść tak spokojnie, za to jak mnie traktował..no sorry

Gość kkzz
zerwij z nim i przez 1,5 tygodnia utnij wszelki kontakt, jakbys zapadla sie pod ziemie. Jesli mu zalezy bedzie panikowal. Zrobilam tak bylemu i twierdzi ze sie na nim cholernie zemscilam.

postap tak samo - wysmiwaj sie z niego przy jego kolegach, uderz tam gdzie facetow najbardziej boli...czyli w to ze maja malego , albo ze jest kiepski w lozku.

Gość tylko kafeteria
musze zostawić bo psychicznie nie daje rady to typowy prostak i cham...tylko ja sobie pluje teraz w twarz ze byłam taka miekka..chce mi sie płakać ze złości!

Gość tylko kafeteria
tak tylko on jest baaarzdo pewny siebie, jest pewny, że go nie rzuce...mam już dośc słuchania jaka to ja jestem głupia, popierdolona i wogóle..pirdolone ścierwo! przepraszam za słowa!

zalatw jakichs kolesi, niech mu napierd**ą na twoich oczach, a ty stoj i sie smiej i powiedz ze to za to jak cie traktowal. faceci to swinie niezdolni do uczuc, jesli chcesz zeby ucierpial, to napewno nie od jakichs twoich rzewnych plczow majacych mu uswiadomic jaka krzywde ci zrobil, on i tak ma to w dupie, tu trza jego językiem, daj mu to na co zasluzyl, porzadny wpierd**!

Gość JAJAJAJAJJJJA
DAJ S8OBIE Z NIM SPOKOJ. TAKI FACET NIE JEST NIC WART. WIEMN BO MIALAM PODOBNIE AZ W KONCU DOSZLO DO TEGO ZE ZACZAL MNIE BIC

Gość kkzz
ale moj tez myslal ze go nigdy nie rzuce, a potem wymiekl... jest tez opcja - zrob sobie fote z jakims zajebistym przystojniakiem i wrzuc na nasza klase :)

Gość kkzz
aaaa kolezanka zrobila tez tak, ze cyknelam jej fotke jak byla swietnie ubrana w knajpie, umiescilysmy to na naszej klasie a moi koledzy skomentowali jej zdjecie - ze slicznie wyglada i ze dziekuja za wieczor :)

Gość tylko kafeteria
no trzeba spróbować któregoś z Waszych sposobów. przez niego czuje się gówno warta...

dziewczyno po co ty z nim jestes? bo nie rozumiem tego. jak lubisz jak sie ktos nad toba zneca to wybierz bdsm, z tego bedziesz miala przynajmniej jakies korzysci. USWIADOM SOBIE ZE TO DUPEK nie wart ciebie i twojego uczucia. szanuj sie dziewczyno.

Gość tylko kafeteria
no włąśnie...szacunek..a co to takiego? on nie szanował mnie a teraz ja siebie...zniszczył mnie psychicznie

Gość kkzz
on sobie zda sprawe ze cos dla niego znaczysz lub znaczylas dopiero jak mu wlasnie pokazesz ze masz swoje zycie, a faceci sie Toba interesuja (ale nie do przesady, zeby nie wyszlo ze jestes kurewka jakas); oprocz tego pasje - dobrze miec jakies oryginalne hobby ale to dluga praca :)

Gość J L Wiśniewski forever
🖐️ dobre, Sarah Jessica Parker :-D :-D Autorko, ale po co??? Szkoda sekundy twojego cennego życia na zainteresowanie nim. A żeby się na nim mścić poświęcasz mój swój czas i zużywasz na niego swoje życie, które jest ograniczone. Po prostu zostaw go tak jak co rano zostawiasz worek ze śmieciami w śmietniku i natychmiast przestajesz się interesować ich dalszym losem.

Gość ja też miałam
ochotę zemścić się na takim jednym, ale pewien bardzo mądry człowiek przekonał mnie, że nie warto, mimo całej złości we mnie i tego bólu, który mi przysporzył. On też poradził mi, bym odeszła z klasą, nie odzywała się, zerwała zupełnie kontakt i nie próbowała nigdy więcej podejmować żadnego!!!!! kontaktu z nim. Oj ciężko było wytrwać, gdy ręka sama rwała się do sluchawki by mu nawrzucać jakim to debilem jest i idiotą i jak bardzo mnie zranił. Miałam ochotę zniszczyć mu życie (a było co bo miał żonę). No ale faktycznie, dobrze zrobilam że nie pokazałam mu swojej złości. Teraz czekam tylko na dzień, kiedy się z nim zobaczę (mieszkamy dosyć daleko od siebie). Moją zemstą będzie to, że on po prostu mnie zobaczy. Jestem PEWNA że gdy mnie zobaczy to wszystko co mi zrobił przypomni się mu To będzie dla mnie najlepsza zemsta. Mój widok przypomni mu o wszystkim i trochę zaburzy jego harmonijne życie :D Świat jest tak mały, że spotkamy się na pewno. Ostatnio moja przyjaciółka spotkała swojego byłego ze swoją narzeczoną, a mieszkają 30 km od siebie. Zobaczyła ich razem w knajpie w której była ze swoim. Dodam, że ta knajpa jest o 10 km od jego miejsca zamieszkania, a o 40 od jej! No cóż. Każdemu kiedyś wróci się to, jak nas traktował. Więc odejdź i nie odzywaj się. Nie reaguj na żadne kontakty, telefony, nie odpisuj na eski. Będzie ciężko, ale dasz radę!!!! To będzie najlepsza zemsta!

zabaw sie z nim nago, porob mu foty dla siebie a pozniej daj na wrzute najsmieszniejsza fote i daj link w opisie gg.

Gość tylko kafeteria
tylko jak wyjsc teraz na prosta po takim czyms...nie umiem sobie poradzic

Gość zrywasz kontakt i koniec
trochę poboli i przejdzie zacznij się sama szanować

Gość babrząc się w bagnie
zawsze coś do ciebie przylgnie po co? przecież możesz mieć czyste rączki i dumę na twarzy

Gość tylko kafeteria
21 lat chyba trzeba bedzie go totalnie olać, to bedzie najlepsze tylko czy wytrzymam

Olej go. Po co się mścić? To naprawdę nie ma głębszego sensu. Nie poczujesz się lepiej :|

Gość lastnight
a jakie masz z nim teraz stosunki..? gadacie ze soba jeszcze? spicie ze soba jeszcze?

jak poradzic sobie po rozstaniu - po prostu znajdz kolejnego faceta :) mi pomoglo w 100% :) net moze pomoc, umow sie z kims z czata czy cos.

Po co się nakręcasz emocjami? Gniew jest złym doradcą. Masz go dość? Odejdź bez słowa wyjaśnienia, wyrzuć jego numer z komórki i bądź konsekwentna! Ja, jak rzucam, to już nie podnoszę!! POWODZENIA :)