Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

co według Was najbardziej capi podczas obróbki?

Polecane posty

Gość nieumyty penis
:classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mięso fujj

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Vanilianka
Grzyby!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a to modre
jeju jaki temat :/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość flaki________-
:o fuuuj:o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bez wątpienia flaczki
i w ogóle gotowane mięso.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a to modre
noo aż czuje jak śmierdzi :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość flaki________-
i jeszcze nóżki na galaretę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale jakiej obrobki
wstepnej, brudnej, czystej, termicznej?:D w trakcie obrobki termicznej najbardziej moim zdaniem smierdza podroby ktore moja mama gotuje psu, serduszka, zoladki, ostatnio watrobka tak smierdziala ze nie wchodzilam do kuchni :/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalaaaa
puść bąka przeżre wszystko :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość śiwinie
😠

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×