Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKI567777

PRZED CHWILĄ BYŁAM NAD JEZIOREM I DOZNAŁAM SZOKU ..OTO CO ZOBACZYŁAM !!!!

Polecane posty

Gość KKI567777

CENTRALNIE PRZEDE MNĄ SZLA PARA ..CHLOPAK I LASKA CHLOPAK JA OBEJMOWAL A ONA MIALA NA SOBIE TAKI KOSTIUM DWUCZĘSCIOWY ZE BRAK SŁÓW.. MIALA ZAMIAST MAJTEK TAKI CENIUTKI SZNURECZEK WBITY W PRZEDZIAL MIEDZY PUPĄ I WYGLADALA JAKBY BYLA GOŁA TA PUPA..SZLA TAK DUMNIE ZE MASAKRA..SZCZUPŁA BARDZO BYLA I NAWET NIE ZLE TO WYGLADALO ALE JAK MOZNA TAK UBIERAC SIE NA PLAŻE GDZIE PELNO FACETÓW I ZBOCZKÓW SIEDZI..FACECI TAK SIE OGLĄDALI ZA NIĄZE MASAKRA.

Gość KKI567777
POSTANOWIŁAM, ŻE TEŻ SOBIE TAKI KUPIĘ (CHOĆ WAŻĘ 107 KG).

Gość gypsyyyyyy
następnym razem przejdz się po plaży w podobnym kostiumie i nie martw się tez sie obejrza za tobą ;)🖐️

no troszke przykre to jest :P mogla gola isc na to samo by wyszlo ;)

Gość chyba masz kompleksy

Gość paralityk
przecież jest pełnia lata i upal , to jak miała się ubrać , futro założyć ? popieram taki wygląd :)

Gość moj facet predzej by mnie
zabil albo wywiozł na sybir ,niz pozwolil ubrac taki strój jak opisujesz hehe. Widac ,ze jej facet to ciota!;)

Gość KKI567777
jej facet byl dumny z niej ..masakra..a dzieci male sie gapily strasznie:(

Gość moj facet predzej by mnie
no to mowie jakas ciota z niego ;) zaden normalny facet , PODKRESLAM NORMALY! nie pozwolilby wyjsc tak swojej kobiecie.

Gość zorreczka
I fajne jest to że jak będziesz ważyła 110 kgi i takie sznurówki założysz to też sie obejrzą za tobą . Więc czy chuda czy gruba to wsio ryba. A tak naprawde to na miejscu faceta wstydziłabym sie za nią bo to wygląda jakby krzyczała : dymajcie mnie wszyscy lubie to a ten facet obok to kolejna ofiara kiły. Podejrzewam że nie jeden facet nie pozwolił by swojej kobiecie wyjść w takich sznurówkach ponieważ ją szanuje i chce by inni faceci spoglądali na nią też z szacunkiem czyli bikini ale gustowne :)

Gość ZAL MI WAS GRUBE BABSZTYLE
ALE ZAZDROSCICIE KRETYNI.

Gość paralityk
skoro takie wywody prowadzicie to ośmielę się napisać, że nigdzie na świecie i na żadnej plaży nigdy nie byłyście , czy tylko w Polsce polki są tak zacofane , czy udajecie zacofanych a na obcych plażach leżycie całkiem gołe i bez żadnych sznureczków , natomiast oskarżacie inne Polki za pokazywanie ciała, czy w ciemnogrodzie nadal mieszkamy ?

...gdy mowa jest o szacunku stwierdzenie, ze \'mi by facet nie pozwolil\', jakos nie pasuje. Jezeli tak jest to znaczy, ze ciebie nie szanuje. Przeciez jestes chyba dorosla osoba. Szanuj siebie.

Gość zorreczka
Nie pozwoliłby - mam na myśli że przekonałby mnie że to wygląda po prostu głupio i nie jest stosowne dla kobiety która sie szanuje i chce by szanowali ją inni. Choć ze mną problemu nie ma bo znam granice dobrego smaku może dlatego mój mąż nie musi przekonywać mnie ...do niczego :)

Gość ZAL MI WAS GRUBE BABSZTYLE
a co >?zazdroscisz lasce? ty masz dupną figure i niemozesz ale jakbys byla zgrabna i ładna to bys tak paradowala zeby tylko mężowi zazdroscili inni.

Gość o rannnyyy
co w tym dziwnego???skoro ma laska ładną figurę,jest pełnia lata,to czemu miałaby sie czaić??gdybym mogła sobie pozwolić na taki strój,też bym na siebie wrzuciła:p ludzie w jakich czasach żyjecie??

Gość pasek od stringów
jeśli przeszkadzało ci, ze w dupe wchodzi jej pasek, to trzeba było poprosic aby załozyła majtki tyłe na przód, bo cie zazdrość zżera

Gość eeeeeee ee
"moj facet predzej by mnie abil albo wywiozł na sybir ,niz pozwolil ubrac taki strój jak opisujesz hehe. Widac ,ze jej facet to ciota! " Nie sadzę że ciota. Podejrzewam że po prostu nie traktował jej poważnie. Pewnie tam seks grał pierwsze skrzypce w tej znajomości. Żaden facet poważnie traktujący kobiete nie dopuściłby do czegoś takiego żeby obcy faceci oglądali nagą pupe jego kobiety. Mój by sie wściekł. Zlał by mi dupsko jakbym sie tak ubrała, ale pewnie i do tego by nie doszło bo prędzej bym sie ze wstydu spaliła i pod ziemie zapadła.