Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaiiikss

CO BYSCIE ODPOWIEDZIELI NA MOIM MIEJSCU ???CZUŁEM SIE STRASZNIE,,JAK ŚMIEĆ...

Polecane posty

Gość zaiiikss

tankowalem paliwo na stacjii benzynowej i tam sa takie obok gąbki do mycia a ja jak czekalem na tankowanie to sobie przemywalem tak troche auto z przodu,,nagle podszedl do mnie pracownik ten co nalewa stacji i mowi ze to nie jest do mycia auta tylko do szswiatel i szyb i jak przyjedzie jakieś PORZĄDNE AUTO TO MU JESZCZE POBRUDZI TA GĄBKA COŚ JAK BEDE MYL MOJE AUTO. auto mam starsze z 93roku reno clio i bardzo zadbane.zreszta ta gąbka byla cala rozleciana i brudna sama z siebie

Gość fssdffsd0
ja bmy mu obciagnął

Gość zaiiikss
ale mowie wam jak sie poczulem.jak czlowiek drugiej kategorii..ze niby ja mam auto nieporzadne bo żadna marka ani wypas.. i nie mam prawa myć gąbka która myja biznesmani.

Gość vvvxxxvw
po chamsku to sie koles ze stacji zachowal bo nie kazdego stac na drogie auto

Gość zaiiikss
ale ja zauwazylem ze kazy tak myje I JESLI MYJĄ BOGACI Z FURAMI TO NIKT IM MI MÓWI NIC..TO MNIE ZABOLAŁO..podkreslil do mnie ten pracownik ze ja mam auto gorsze i na moim jest piasek albo kurz i potem przyjedzie PORZĄDNE auto to będą jaja jak sie pobrudzi..zrozumcie..ciekawe jakbyscie sie wy poczuli.

Gość ja bym mu cos odpowiedzial

Gość nniuni
nie przejmuj sie po prostyu nie zadreczaj sie bo jesli ktos kogos ocenia po aucie to jest chory

Ja wredna nie jestem :p to też bym od razu powiedziala niech spieprza bo jak ja laskawie nie zatankuje na tej stacji to jemu nie będą mieli z zczego wyplaty zrobić... ;) debil jakiś ten facet i tyle :o

:p ale co by nie mówić to taka jest prawda :)

Gość Kaśka_________19
I barzo dobrze ci odpowiedział. Jeżdżą takie prostaczki starymi kopcącymi trupami, zasmradzają atmosferę i jeszcze ludziom psują myjki

Sugeruje nie odpowiadać jej bo ona tu same takie topiki zaklada i tylko psuje nerwy ludziom swoimi durnymi prowokacjami :o

Gość co o tym myślicie
jasne ci co maja drogie fury to sa podejrzani zwyklego goscia nie stac na takie auto

Gość pieknotki
szok