Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahajohuheh

MAM BARDZO JASNE WłOSY

Polecane posty

Gość ahajohuheh

mam 16 lat, jestem ładna itd, dużo osób mowi, że mam świetne włosy, grzywka na bok, długie, ale cienkie przy okazji. Nie są żółte, ale bardzo jasne, czasem myślę, czy nie przyciemnić, bo się sztucznie czuję, ale jak pytam kogos o zdanie, to że nie mam nic robic, bo tak ładnie. Starsi ludzi np. moja babcia nie lubią takich włosów u dziewczyny, takie wrażenie odnosze. Dziadki do mnie czemu mam białe włosy, mama również, że mam zrobić ciemne, a rówieśnicy odworotnie . nie wiem już, moge zarzucić foto, ale na maila. :( głupie dylematy :P

Przesadzasz :) Moim naturalnym kolorem też jest bardzo jasny blond i nie zamieniłabym go na żadny inny. Ciągle słysze komplemetny na ten temat , czasem nawet babki na ulicach zatrzymują mnie i pytaja jakiej farby używam :) Nie zmieniaj koloru włosów, bo naturalny, jasny blond to naprawdę rzadkość.

Gość ahajohuheh
ale on nie jest naturalny :) naturalny mam ciemny blond, dosyć dużo się różni, bo ten jest strasznie jasny .

Gość ahajohuheh
czasami czuje się taka pospolita, mam niebieskie oczy. Pełno takich nie. ? Ale ciemnowłosą mulatką nie będe, bo nie mam szans. ? a do tego mam chyba duzy nos, a przy ciemnych włosach rysy są podkreślone. ???

Gość głupie dylematy
masz rację ;) ciesz się tym :)

Gość ahajohuheh
:( a Wy brunetki co sadzicie o dziewczynach z jasnymi włosami.? nie o jakichś lampucerach, jak widzicie w miare ładną dziewczyne z jasnymi włosami, to myslicie sobie , że ' itak jestem fajniejsza' bo blondynki są głupie, czy coś.? chciałabym wiedziec ; p

Gość rozowapomadka.
ja bym chciała byc blondynką. :)

Gość ahajohuheh
..?

Przede wszystkim ja jak juz ogladam jakas dziewczyne to nie zwracam uwagi na jej wlosy tylko na NIA jako ogol, czy jest ladna, czy ma w sobie cos szczegolnego. Wlosy przyciagaja moj zwrok nie ze wzgledu na kolor tylko raczej ze wzgledu na fryzure i czy sa ladne same w sobie (geste, dlugie, jakies fajne ciecie ecc...). I przez samo ogladanie nigdy nie stawiam sie na pozycji wyzzszej czy nizszej od danej osoby.

Gość agiiie
a na cipce tez masz takie biale?