Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika805809358094890

BARDZO dziwny problem.

Polecane posty

Witam, to o czym chcę napisać jest dla mnie bardzo krępujące, nie mam z kim o tym porozmawiać więc zdecydowałam się zasięgnąć waszej opinii. Mam 18 lat i mam straszne opory przed włożeniem sobie palca do pochwy. Nawet nie potrafię tego opisać; po prostu się boję. Nie bólu, tylko nie potrafiłabym z własnej woli tego zrobić. Niedługo czeka mnie pierwsza wizyta u ginekologa, bardzo się jej obawiam. Poza tym chciałabym się zdecydować na współżycie, naprawdę, bardzo bym chciała o to jedyna rzecz, która mnie hamuje Nie znalazłam nic na ten temat w internecie, co jeszcze bardziej mnie posmuciło, bo najwyraźniej jestem jakimś odosobnionym przypadkiem. I to chyba nie jest do końca normalne... P.S. Zapewne znajdzie się pare "dowcipnych" osób, które mnie równo zjadą (śmiało). Zawsze warto zaryzykować; może znajdzie się ktoś normalny, kto mi odpowie.

Gość kajjj
spróbuj przez dupę

Gość 80959080589543
zostaniesz dziewicą na całe życie :)

Domyśl się :D Ale nawet nie chodzi o to tylko o sam fakt, że mam taką "fobię"...

Gość A taka tam
Jak masz opory, to nie wkładaj. Przyjdzie taki moment, że opory znikną i może wtedy nie będzie to Twój palec, może to nawet wcale nie będzie palec? Nie śpiesz się i nie rób niczego wbrew sobie. Ginekologa się nie bój, tylko nawet nie pytana powiedz, że jeszcze nie współżyłaś. Koniecznie.

Magic Key: "w środku" się nie myję. Tamponów nigdy nie nosiłam i nic nigdy nie znajdowało się we mnie, mówiąc delikatnie... Martwię się, bo stara już jestem, i w tym momencie nie chodzi o to, że chcę koniecznie starcić dziewictwo czy coś tylko że mam takie opory, żeby w domowym zaciszu, bez przymusu to zrobić... :/

hmmm, ja tez tak mam - nie wkładam sobie palca do pochwy, nie używam tamponów, nie masturbuję się... sama mysl o włozeniu sobie palca do cipki budzi we mnie jakies dziwne odczucia, których nie potrafię opisać :D ale co innego penis, co innego paluszek chłopaka :) wtedy nie mysli się o takich rzeczach, po prostu jest przyjemnie, no i przede wszystkim - w pewnym sensie to nie ty odpowiadasz za ruchy tego palca czy penisa. u ginekologa tez jakos pojdzie, tylko powiedz przed badaniem, ze jestes dziewica, oczywiscie jezeli wczesniej nie zapyta

sorry źle przeczytałam ;) hm.. ale wiesz co szczerze radzę Ci przed pujściem samemu... bo inaczej to będzie troche dziwne dla Ciebie i nieprzyjemne, a za ile idziesz do lekarza?

Właśnie jak sobie o tym pomyślę, że nie ja odpowiadam za ruchy w srodku, to jeszcze gorzej... Może do tego po prostu potrzebne ejst pełne zaufanie..

Gość magic_srey
lubiem siem onanizowac przed lidlem :classic_cool:

Jak bedziesz zakochana i podniecona to te terazniejsze mysli cie opuszcza ;)

magic_Key: za tydzień.... ;)

to się nie przejmuj, masz czas do przystosowania się ;) bo im bardziej się będziesz stresowac tym gorzej, a tak pamiętaj kilka chwil i po krzyku !

nie mysl o tym tyle i sie nie sresuj czasem i nie wyobrazaj jak to boli itp. bo tylko sobie tym szkode zrobisz ;)

Dzięki za odp ;)

Gość obrzezany penis jest schludny
a po co niby masz tam wkladac palca?

Gość ghgfhdfhf
żeby zrobić sobie dobrze zapewne