Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahajohuheh

WIECIE CO ZAUWAŻYŁAM. ?

Polecane posty

Gość ahajohuheh

jestem blondynką, jak idę ulicą to wszyscy się gapią, trąbią i krzyczą z samochodów... wzbudzam ogólne zainteresowanie, ale jak jest jakiś naprawdę ładny chłopak, to już się nie obejrzy, nie gapi itd... dlaczego tylko brzydcy i średnio przecietni tak reagują, a przystojniaki nie. ? może jestem pospolita a ładni nie lubią blondynek. ? już nie wiem :P

Gość dobrze kombinujesz
swoj do swego ciagnie znaczy- pasztet do paszteta:D

Gość ahajohuheh
yhy :O a szczerze. ? ; d wiem, że głupio gadam ale mam dziś problemy dziwne, to brzez tą buurze.

Gość czysta rasa BLOND
jedyne logiczne wytłumaczenie: te przystojniaki to pewnie pedały :D

Gość ahajohuheh
xD ale ogólnie więcej brzydali robi z siebie debilów i gwizda na ulicy etc. nie?

Gość ceeeśma
To kiepska z ciebie blondynka:) i zależy w jakim wieku .Ja mam 32 latka rasowa blondi z kształtami i widać po mnie że jestem konkret a nie małolatka i niestety mój problem to sie opędzić :) Mówiąc konkret nie mówie że dupa na wierzchu jak lafirynda tylko jakieś bojówki spodenki ze smakiem zalotna fryzurka blondi i merole sie ślinią i bemki.....a ja ich zlewam ...zresztą zlewam każdego który sie slini bo to buraki !!!

Gość walizeczka
Gwiżdżą zwykle robotnicy na budowach i inni pracownicy fizyczni. Nie wiem, to chyba taka specyfika pracy - meskie towarzystwo, zajęcie silowe, więc wyzwalają sie jakieś samcze instynkty, które pod garniturem racze siedza cicho. Ci, których nazywasz przystojnymi, to byc może po prostu zadbani, uczesani, porzadnie ubrani

Gość ahajohuheh
haha :P ja mam 16 i też nie narzekam na zainteresowanie, bo mój chłopak przez to ryczy po nocach, że go zostawie, ale próbuję rozważyć tą zależnośćxD

Gość ahajohuheh
ale ogólnie, to pewnie przez mój wybredny gust, bo sama nie spojrze na nikogo, jak nie jest zajebiście ładny. Musi być wysoki, najlepiej o ciemnej urodzie i dobrze zbudowany, z piękną buźką. .. chyba jestem pusta troche :O :P:P:P

Gość ceeeśma
no wiesz 16 lat to interesują sie tobą raczej rówieśnicy :) Ja wspomniałam o dojrzałych facetach konkretnych ...nie te szmiry z bryczek typu merol itd bo to dzieci takie szuwaksy jak ci co bloki ocieplają a gwiżdżą na kobite ile sił w płucach :) Mam na myśli konkret którego na przystanku autobusowym dziewczynko nie spotkasz :)

Gość ahajohuheh
a co , tacy tylko autem się wożą.? xD eee.

Gość ceeeśma
No mam na myśli facetów dojrzałych czyli już po dorobku...:) Zabawni są tylko akwizytorzy w autobusach z teczkami ...o ludu ...żyć nie umierać jaka poracha ..a jacy dumni !!!! HEE HEE