Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ghiaccio

PIERWSZY ORGAZM

Polecane posty

Mam takie pytanie do baaardziej doświadczonych ;P Od niedawna współżyjemy z moim chłopakiem i niestety ja nadal nic, jest mi przyjemnie ale niestety orgazmu dostac nie moge :( robilismy to dokladnie 3 razy i za kazdym mój Luby dochodził. I jeszcze jedno pytanie, wczoraj kochalismy sie z prezerwatywa ii niestety chłopak nie czuje w niej podniecenia czy to znaczy ze zrobilismy cos nie tak z nia? ;P

kochaliście się Z prezerwatywą? to nie dziwne,że nic nie czuł, może nie lubi trójkątów a jaka była? opowiedz nam o tym :D

Gość no coz odpowiem ci
mam 30 lat, w zyciu mialam 10 facetow, teraz mam meza. i NIGDY nie mialam orgazmu pochwowego. Nauczylam sie bez tego zyc. da sie.

Gość no coz odpowiem ci
moze dlatego że jestem facetem który czuje sie kobieta :-0

tzn z durex'a napewno :P byla opakowanie filoetowe :P chyba normalna jak kazda inna :P

Gość no coz odpowiem ci
nie podszywaj sie gnoju..

Ghiaccio, skoro twojemu chłopakowi udało się prezerwatywę założyć to znaczy że prawdopodobnie używa jej prawidłowo. Musi się do niej po prostu przyzwyczaić. To wszystko.

Gość no coz odpowiem ci.
mąż namówiłe mnie abyśmy wytrenowali moją pochwę i w ten sposób ,abym nauczuła się pochwowej przyjemności

no coz odpowiem ci - w ogole mnie nie znasz wiec nie oceniaj!!!!! moze sam jestes dzieckiem ;> ;/ jak juz bys chcial wiedziec Panie/Pani dociekliwy/a to jestesmy dorosłymi ludzmi, nie spieszyło nam sie czy jest w tym cos zlego? widocznie dla niektorych tak ;/ Załosne ;/