Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki problem

Brzydkie włosy-poradzcie coś

Polecane posty

Gość mam taki problem

Mam mało włosów,ale na to już nic nie poradzę,zresztą często widzę dziewczyny z rzadkimi,ale pięknymi włosami.A moje są po prostu brzydke,całkiem przeciętne,bez połysku i mimo,że mam ładnie zrobone pasemka,wcale nie przycągają uwagi.Już nie mówię,że chciałabym,żeby ludzie oglądali się za nimi na ulicy,ale chcęjakoś poprawić ich wyglad,zebym wreszcie była z nich zadowolona,nie wiem tylko jakch kosmetyków używac,mam problem z dobraniem odpowiednich.Nie są suche ani zniszczone,przetłuszczaja sie chyba w normie,nie rozdwajają mi się końcówki....Jedyny problem poza wyglądem to mała objętość.Możecie mi polecić coś odpowiedniego?

Gość doradzacz
może problem nie tkwi we włosach tylko we fryzurze? pamiętaj, że uwagę przyciąga idelanie dobrana fryzura, która współgra z resztą

Gość mam taki problem
Mam grzywkę i podobno bardzo do mnie pasuje,a reszta włosów jest prosta,niewycieniowana,bo jakbym pocieniowana to z moich cieniasów zostałyby tylko strzępy.Mam zastrzeżenia co do samych włosów,wyglądają jak u jakiejś szarej myszy,jakbym nic z nimi nie robiła