Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Dziulkaaaaa

DIETA KOPENHASKA - proszę o pomoc

Polecane posty

Mam kilka pytań: w źródle, z którego czerpię informacje o diecie nie zawarto kilku istotnych dla mnie informacji. Skoro dieta jest tak rygorystyczna, że nie można nawet pozwolić sobie na żucie gumy, to czy mogę przyjmować takie tabletki, jak capivit, vita-femin, czy vigor(są to witaminy), przeciwbólowe jak ibuprom, apap, no-spa etc. czy jednak powinnam je odstawić? Czy mogę palić pappierosy, czy źle to wpływa na przebieg kuracji? Pytam, bo ostatnio przeczytałam, że podczas diety odchudzającej nie powinno się palić. Czy, jeżeli wybiorę gumę do żucia bez cukru to będę mogła jej używać. Czy mogę korzystać z odświeżacza do ust? I najważniejsze: czy mogę pić herbatę (czerwoną i zieloną, inne mnie nie interesują), oczywiście bez cukru i bez słodzika. Jakby ktoś mógł udzielić mi odpowiedzi chociażby na kilka z tych pytań, bylabym niezwykle wdzieczna. Może się Wam wydawać, że przesadzam, jednak tych pytań by nie było, gdyby nie istniało tyle opinii na temat tej diety, mówiących o tym jak bardzo jest ona rygorystyczna i jak bardzo trzeba na wszystko uważać. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie :*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować