Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szzcesciaranie

on mi sie podobal ja jemu tez a mimo to jest z inna czemu?

Polecane posty

Gość szzcesciaranie

Gość szzcesciaranie
prosze o jakas powazna rade a nie glupie zxarty:(

Gość betix
bo moze ja kocha. moze boi sie ze jak zerwie z nia i przyjdzie do ciebie to ty go nie bedziesz chciala albo zostawisz go pop tygodniu aa on zostanie sam.

Gość szzcesciaranie
nigdy bym go nie zost...dziwne ze ja kocha a przychodzil do mnie podrywal mnie....hmmm....

Gość betix
tez tak mialam. bylam z jednym a podrywal mnie jego kuzyn. tez mial dziewczyne. choc minelo kilka lat nadal mamy slabosc do siebie. wniosek!!powinnam byz z tym kuzynem a nie z obecnym partnerem.

Gość szzcesciaranie
jemu glupio sie zrobilo jak mnie zob ja nic nie zrobilam bo nie wtracam sie w czyjes zwiazki takie mam zasady ale jakby przyszedl ..bylabym z nim bo go kocham bardzo:(

Gość szzcesciaranie
zapomniałam,..... wali mi z dupy, z ryja zresztą też

Gość stojącospacerujący
To nie jest tak, nie mogę być z Tobą lecz pragnę tego, zależności które mnie spętały dotyczą szantażu życia, nie chcę być winny samobójstwa, choć bardzo Cie pragnę, duże sprzeczności mną miotają. Nie mogę żyć sobą więc muszę grać i pod Cierpienię muszę się uśmiechać, wszystko się bardzo komplikuje przez moje dobre i zdeprawowane serce

Gość betix
a moze zaczniesz myslec os sobie i swoim szczesciu. ni mozna zyc tak zeby wszyscy byli zawsze zadowoleni bo tak sie nie da. a rozmawialiscie ze soba o tym ze podobacie sie sobie? moze probowal cie pocalowac? proponowal sex?

Gość szzcesciaranie
rozmawialismy...pocalowal..seksu nie proponowal

Gość uiguu
moze mu sie podobasz, moze wiele dziewczyn mu sie podoba, ale on kocha tamta

dziewczyno, on sie toba bawi, tak jak i ta druga. zrozumcie w koncu to, ze facet to nie kobieta i nie odczuwa czegos takiego, jak milosc...

uiguu, może miec rację...możesz sie podobać, on może z tobą flirtować, oglądać się za kobietami na ulicy, ale kocha jedną jedyną, i z nią będzie, z miłością nie wygrasz...

niuł brend, fajnie napisane:) tez mi się tak wydaje czasami, że jak oni mówią że kochają to ściemniają:P no bo jedno z drugim się kłóci, być z jedną, niby ją kochać, a bajerować drugą...oni chyba inaczej patrzą na te sprawy

Gość szzcesciaranie
uiguu, może miec rację...możesz sie podobać, on może z tobą flirtować, oglądać się za kobietami na ulicy, ale kocha jedną jedyną, i z nią będzie, z miłością nie wygrasz ---> :(:(:(

Gość szzcesciaranie
ja zawsze wierze jak ktos cos mowi a tu sie okazalo ze wszystko bylo klamstwem coz:(

niekoniecznie kłamstwem, po prostu czasem tak bywa, nie da się nic zrobić, spytałam kiedyś tego mojego czy gdyby był wolny to mielibyśmy szansę, powiedział że tak, bo jestem zajebistą osobą:( ale ma dziewczynę, kocha... i dupsztal:(

Gość szzcesciaranie
nie rozumiem jak mozna kochac jedna a z druga sie umawiac calowac ...itd to niby nic dla nich nie znaczy? moze tak z kazda? przykre... sam mnie namawial do spotkania ja zaufalam ..a tu niespodzxianka 3 osoba do pary:(

Gość betix
znam to oj znam. poczekaj jeszcze jakis czas i sex tez zaproponuje. kocha tamta ale pod jej nieobecnosc moze spotykac sie z innymi. to typ podrywacza,.

Gość betix
dokladnie chce ciagnac dwie sroki za ogon. a jak go zostawi tamta to nie bedzie i tak z toba tylko poszuka sobie innej panny. taki typ . takie zycie.

Gość szzcesciaranie
a jak go zostawi tamta to nie bedzie i tak z toba tylko poszuka sobie innej panny. taki typ . takie zycie. -----------> :(:(:(:(