Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drspiele

Ciąża czy nie?

Polecane posty

Gość drspiele

Mam problem. Pewnie sobie ta ciąże ubzdurałem. Ale rozdziewiczyłem moja dziewczynę. Włożyłem jej tylko raz. Nie doszło do wytrysku w żaden sposób. Było to ostatniego dnia okresu. Czy może być w ciąży? Okres ma jej nadejść w sobotę. I czy np jeśli sperma znajdzie się na wargach sromotnych dziewczyny może wtedy dojść do zapłodnienia? Komórka jajowa wypadła jej z jajowodu normalnie jak zawsze. Bo czuje ona to. Taki jakby ból. Nie ma niby żadnych objawów. Wszystko jest normalnie. Tylko moja psychika szaleje.

Gość dowas dowas
ja tez mam problem i bardzo sie boje :( od ostatniego stosunku minęło 8 dni , i od wczoraj pobolewa mnie brzuch , czuje kłucie i ból jajników , raz po jednej a raz po drugiej stronie , czy to oznacza ciąże??????? i dodam ze 1 dzien po seksie zaczeły bolec mnie piersi i bolą dalej :O bardzo sie tym martwie :O odp

Gość dowas dowas
drspiele, w ostatni dzien okresu miala dni niepłodne , wiec chyba niepowinna byc w ciazy

Gość drspiele
Po stosunku od razu nie ma objawów. Może to np być nadchodzący okres

Gość dowas dowas
ale jak jest zagniezdzenie zarodka , to wtedy własnie boli brzuch kilka dni po sexie

Gość jeżeli może
Jeżeli dziewczyna ma krótki cykl, to jajeczkowanie może wystąpić w ostatni dzień okresu. Tak, jeśli sperma jest na wargach sromowych to też można zajść w ciążę. Na litość boską dlaczego się nie zabezpieczacie???? Wystarczy poczytać tematy na forum, połowa z was nie ma pojęcia o fizjologii, cyklu kobiety, metodach antykoncepcji. A mamy dwudziesty pierwszy wiek. Włos się na głowie jeży jak to czytam!

Gość drspiele
To zrób test i po kłopocie

Gość drspiele
Ma normalny cykl. Ok. 28 dni

Gość dowas dowas
zrobilabym test , ale test robi sie najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki , a ja okres mam dostac w piatek

Gość plemniki
potrafią przeżyć w ciele kobiety do 7dni.

Gość drspiele
max do 5 dni:)

Gość drspiele
W ogóle czym ja się martwię. Nie spuściłem się w niej. No nie?

Gość coś mi się wydaje że
to też i twój pierwszy raz był. Zgadłam?

Gość W wydzielinie preejakulacyjnej
młodych mężzczyn może być nawet więcej plemników niz w samej spermie. Owulacja z róznych względów może sie przesunąć, a plemniki mogą przeżyć w organizmie kobiety nawet do 7 dni. Jesli dziewczyna ma długa miesiączkę, np. 7 dniową+ 7 dni przezywania plemników- jak najbardziej mogliście trafić w owulację. Dlaczego się nie zabezpieczacie?

Gość to że
się w niej nie spuściłeś (jak to sam określiłeś) o niczym nie świadczy. Zresztą co to za rozdziewiczanie jak włożyłeś tylko raz. Dziewczyna żadnej przyjemności nie miała, ty pewnie zresztą też niewielką. Jak robić to dokładnie, a nie po łebkach i później panikować:-p

Gość dowas dowasss
ja wam powiem od poczatku , kochałam sie z chlopakiem , mial prezerwatywe , sprawdzane , niezsuneły sie , a do tego zawsze wytrysk mialna zewnatrz bo boimy sie wpadki :( ale czy mozna wpasc przy takiej metodzie ? wytrysk na zewnatrz+gumka ??? dlaczego boli mnie juz brzuch skoro okres mam dostac w piatek??

Gość drspiele
Tak, pierwszy raz. Mogę się założyć ze nic nie wyciekło. Nawet nie włożyłem tak porządnie. Tylko nie cały raz. I nic nie poleciało.

Gość drspiele
Włożyłem raz, ponieważ ją to bardzo bolało

Gość nie no ja
nie mogę z tymi dzieciakami. Ile wy macie lat?

Gość no to mam dla ciebie złą
wiadomość, z seksu nici do końca życia, a przynajmniej z tą dziewczyną, bo będzie bolało za każdym razem dopóki porządnie jej nie rozdziewiczysz, a nawet jeśli to zrobisz, to póxniej też może boleć. Skoro od razu się wycofujecie yo niestety nigdy nic z tego nie będzie:-P