Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa w DE

Kupic czy nie?

Polecane posty

Gość nowa w DE

Przeprowadzilam sie niedanod do Niemiec, potrzebuje telefonu, zeby sie wiazac sie umowa na dwa lata kupie sobie karte. Ogladalam na ebayu telefony, chcialabym kupic juz cos z wyzszej polki i natknelam sie na taka oferte. Niewwiem co mam o tym myslec..... pomozcie, szczegolnie osoby ktore juz tam cos kupowaly lub tez wiedza, co to za oferta z Vodafone. Bede wdzieczna za opinie :)

Gość nowa w DE
Kurcze, ludziska, nikt mi nic nie doradzi?

Gość nowa w DE
up...

Gość nowa w DE
no i co ja mam zrobic.... :(

jezeli chodzi o telefony, to proponaowałabym ci cos nokii, najlepiej z serii N

Gość nowa w DE
Ale co sadzisz o tym telefonie w tej ofercie w ebay, moze uda mi sie tam w aukcji kupic to za powidzmy 500€, tel. jest warty jakies 300€ a ten ktos oferuje go z karta na ktorej jest 1000!!!€.

Gość Zjadacz Węży
Carolyna - a czemu akurat te telefonu jej proponujesz, skoro już się wypowiadasz ? Tego samsunga w praktyce na żywo nie widziałem. Wysuwana klawiatura qwerty wydaje mi się zbędna przy dotykowym telefonie. Wygląd jak dla mne mocno średnio, ale nie mnie to oceniać. Jak zależy Ci na dobrym aparacie to napewno nei samsung, tylko coś z Zeissem. Jeśli już chcesz mieć dotykowy ekran to nie lepiej jakiś lg, albo iPhone ?

Gość nowa w DE
Ja sama nie znam sie na tyle, zeby oceniac. Ten tel. ma bardzo dobre oceny w testach w internecie, sama nie wiem, duzy wplyw na moja decyzje ma ta sumka 1000€ na karcie, jezeli bym dostala ten tel. razem z karta za 500€ to mam na czysto okolo 700-800€ zarobku.....tak mysle. jest mi to obojetne z jakiej sieci bede korzystala..

Gość Zjadacz Węży
Jeśli chodzi o te tam 1000euro to bierz. Tylko, że sama pytałaś o telefon z wyższej półki. Ciężko mi mówić o czymś, czego nie miałem w ręku, gdyż w Polsce jest on niedostępny nigdzie. Będę w Niemczech w czwartek to się mu przyjże z ciekawości. Po prostu nie wygląda na nic szczególnego i jest jak dla mnie kolejną podróbą iPhona do tego z dziwacznym pomysłem tej wysuwanej klawiatury.

Gość nowa w DE
wspominales juz o iPhone, czytalam porownanie tych dwoch urzadzen i wlasnie ten samsung zostal wyzej oceniony...

Gość nowa w DE
Moze ktos jeszcze looknie na ebaya i sie wypowie co do atrakcyjnosci tej aukcji i telefonu.

Gość nowa w DE
up.....