Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buuua

Wszyscy wokół uprawiają seks

Polecane posty

Gość Buuua

Kolega mi sie chwali, ze byl u dziewczyny na pare dni i mi opowiada co robili, zreszta nieraz aluzje robil, ze usi gumki kupic. Kolezanka opisuje mi przygode jaka przezyli ze swoim chlopakiem na parkingu. Ja juz nie wytrzymuje, mam tego dosyc :( Jestem zdolowany...

Gość ja nie uprawiam
i nie zamierzam, seks jest przreklamowany

Gość skąd ta pewność że uprawiają
Oni tylko mówią, że uprawiają. :-D Krowa, która dużo ryczy mało mleka daje.

Gość betix
sez to super sprawa ale nie dla dzieci i z odpowiednim partnerem.

Gość seks nastolatków
- wszyscy o tym myślą - wszyscy o tym mówią - wszyscy myślą, że wszyscy inni też to robią - tak naprawdę to niemal nikt tego nie robi - ci nieliczni, którzy to robią; robią to marnie; są przekonani, że następnym razem będzie lepiej; nie robią tego w sposób bezpieczny - nikt nie odpowiada za skutki

Gość Buuua
Wiem, ale ja mam prawie 20 lat, juz dlugo jestem sam, wmawiam sobie, ze wszystko ok, ze jestem szczesliwy, nawet taki jestem w oczac innych, ale momentami dochodzi do mnie jak beznadziejne jest moje zycie.

ja pier...mam dość tych 20 latków którzy narzekają jakie to ich życie beznadziejne...wrzuć na luz facet, ja mam 24 lata, nie mam chłopa, a sex uprawiałam ponad 2 lata temu i brak jakichkolwiek zmian na horyzoncie i co mam powiedzieć? hm?

Gość Buuua
Spoko, daleko mi do roztkliwiania sie :P bo w sumie juz od bardzo dawna nie bylem zdolowany, ale jak dochodza do mnie rozne wiadomosci to zaczynam byc przygnebiony.

Gość ofe rma
bardzo dobrze że się przejmuje. jak się nie będzie przejmował to skończy jak ja.

Gość Buuua
Można sie zdolowac jak sie slucha tych opowiesci, a ja nawet nie wiem jak to jest ;/

opowieści dziwnej treści, mam wrażenie, że ludzie czasami lubią kogoś ciągnąć w dół, wiedzą ,że tego nie masz, więc się "chwalą"

Gość vcxe
wiesz w zyciu nie mozna miec wszystkiego . Co z tego ze ludzie uprawiaja seks ? To ze ktos cos ma nie znaczy ze to jest dobre . Najwazniejsze by nie dac sie zwariowac.

Gość Buuua
Ale wlasnie o to chodzi, ze chyba nikt ze znajomych nie zdaje sobie sprawy, ze jestem prawiczkiem. Nie robie z tego ogromnej tragedii, ale dobija mnie jak kolega mowi mi, ze musi gumki kupic, i co mam mu odpowiedziec? Albo, ze byl u dziewczyny, ale ona ma okres i nic nie wyszlo. Moze i zazdrosny o to jestem, ale i po co tak gadac i sie chwalic? Jak powiedzialem kolezance, ze jestem prawiczkiem to nie chciala uwierzyc ;/

bo sex jest chyba ich jedynym osiągnięciem w życiu i jedynym ciekawym zajęciem...reszta jest milczeniem hehe

Gość vcxe
ja tez jestem prawiczkiem i jestem z tego dumny . Mam 26 lat. Wydaje mi sie ze ludzie zazdrosza prawiczkom . W koncu czesto mnie denerwuja o to kobiety czy mam juz dziewczyne albo posadzaja o geyostwo , a to tylko dlatego ze dziewczyny mi zazdroszcza , ze moge wytrzymac bez przyjemnosci ktora moze dac kobieta mezczyznie i ze nie jestem bykiem rozplodowym .

ja cierpię na dziewictwo wtórne, łącze sie z Toba w bólu 😭

Gość a ile masz lat chlopcze

Gość Buuua
vcxe - szacunek dla Ciebie, ale wiesz... ja nie chce juz czekac, nie mam na co. Z wiekiem coraz trudniej jest mi sie przelamac, a bardzo chcialbym tego sprobowac, przezyc to.

Gość vcxe
ale nie jestem singlem dlatego zeby denerwowac innych . hehe . Tylko z wyboru . Wiesz , jak wszyscy wokol maja na przyklad takie same domy , a ty na to lejesz i mimo ze mozesz tez miec taki dom stac cie na niego , to wybierasz co innego . To ludzi denerwuje wlasnie ze sie jest indywidualista . Uwielbiam gdy kobiety z moich bylych studiow caly czas maja opisy na gg nie lubie geyow albo cos tam . Ludzie nie lubia indywidualistow i tego ze ktos moze miec przyjemnosc w inny sposob.

Gość Buuua
Wkrótce 20.

Gość ofe rma
"ja tez jestem prawiczkiem i jestem z tego dumny . Mam 26 lat. " a ja mam lat 33. jak dobiję do sześćdziesiątki to moja duma będzie niewyobrażalna. idź do ogrodniczego, kup łopatę i dobrze trzaśnij się w łeb. wtedy moża ci w nim się przejaśni i znajdziesz jakiś sensowny powód do dumy bo już czegoś tak głupiego to dawno nie widziałem.

Gość Buuua
vcxe - zgadzam sie z Toba ;) ludzie nie lubia innosci, czegos czego nie rozumieja. Jesli robisz to specjalnie to moge okazac tylko szacunek :) Ale ja nie czekam na nikogo i na nic ;) nie mysle o tym az tak, ale jak wokol mnie tyle sie dzieje i tyle slysze, to zaczynam sie dolowac...

Nie no, mam małe palce u stop i jesli nie moge ich wydluzyc, to je zaakceptuje a nawet wmowie, ze sa piekne hehehe wszystko se mozna wmowic :O to jak wojewodzki kiedys powiedzial w zartach po tym jak piasek powiedzial, ze moze nagrywac fajne komercyjne piosenki, ale woli robic gowniane: "pewnie ze moge chodzic z modelkami, ale WOLE bzykac brzydule" hehehe

vcxe, a tak wogóle to dziwny jesteś 26 lat? i żadnych potrzeb posiadania bliskej osoby? ja tez lubię być wolna, sama, ale nie ma bata, chcę kogoś mieć:( seksualnych potrzeb nie mieć? dziwne wery:(

Gość to nie sex
uszczęśliwia ludzi! ale inni ludzie. Nie jest dziwne to, że chcesz z kimś być - ludzie to istoty społeczne. I nic na siłę, bo to zawsze marnie się kończy.. Przyjdzie czas na Ciebie, znajdziesz odpowiednią osobę. Pozdrawiam i powodzenia!

Gość vcxe
ale nie wiesz jaka mam z tego frajde , ze denerwuje ich . Juz nie raz znalazly mi jakas laske , a ja powiedzialem im ze nie szukam kobiety bo wole byc sam . Widze zazdrosc w oczach bylych studentek z mojej grupy , bo one nie moga sobie wyobrazic ze facet moze byc sam i lac na kobiety.Wydaje im sie ze kobiety sa wszystkim dla faceta , a jak jakas laska zaproponuje seks , to facet by sie zawsze zgodzil. Mysla ze facet leci na seks jak pies na kosc i to je denerwuje ze dla kogos kobiety nie sa wszystkim , SA niewazne . Smieszy mnie to,

Gość vcxe
seksualnych potrzeb nie mieć? dziwne wery oczywiscie ze mam potrzeby. , ale z biegiem lat one maleją . Zreszta mozna sobie znalezc zajecie i jak czlowiek wie co z soba zrobic i sie nie nudzi , to nie potrzebuje seksu , a przynajmniej moze sie bez tego obyc.

Gość Buuua
No wlasnie ja potrzebuje kogos bliskiego, 2 lata jestem sam i o ile dlugo bylo dobrze to juz zaczyna mnie to draznic. Lepiej miec kogos... a tak to sie mecze, obwiniam, itd. A jak poapdne w desperacje to na pewno nikogo nie znajde.