Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MANIACZKAAAA

PREZERWATYWY

Polecane posty

Gość MANIACZKAAAA

czesc czy ktora z was stosuje prezerwatywy firmy carres czy jakos tak? ja z moim chlopakiem uzywamy jak na razie durexow ale duzo kasy na nie wydajemy bo bardzo czesto uprawiamy sex a wiem ze caresy sa tansze i ponoc wieksze.czy ktoras z was moglaby sie wypowiedziec na ten temat? pozdr🌼

Gość 4trwq4
kupuj 5 palczaste rękawice chirurgiczne 50 gr para Large

Gość MANIACZKAAAA
juz probowalam :P za grube sa :)

Gość MANIACZKAAAA
biore tez tabletki ale boje sie ciazy..nigdy nie wiadomo.a co jesli mam tabletki zle dobrane?jesl inei dzialaja tak jak powinny?

Gość niestety istnieja tandetne
jak chce stosowac to i to to czmu jej odradzacie? aby zmniejszyc jej pwenosc? z tego co wiem to wiekszosc prezerwatyw rozni sie tylko cena. niektore z nich to produkty takich marek jak durex czy unimil, ale pod inna marka i cena.

Gość MANIACZKAAAA
mialam badania robione tabletki przepisane.pytam sie o gumki😠 slyszalam ze durexy wielu ludziom pekaja i maja male rozmiary (tego mojego moga troche obciskac).

Gość Ujadający Piesek Leszek
Ja kupuje unimil. Kiedys kupiłem takie z napisem "tesco value" - stanowczo odradzam - choc w pudelku bylo chyba 12 za cene taka jak pudelko z 3 ma unimila.

Gość MANIACZKAAAA
ja kiedys mialam takie durexy tez bylo 12 gumek i 3 z nich pekly przy zakladaniu:o

A lekarzom to bym nie ufał. Zwłaszcza ginekologom. :P Zarabiają na tabletkach ale na ciąży i porodzie jeszcze lepiej - więc nie mogą być zbyt skuteczni w antykoncepcji :P

te z tesco to byly jakies no-name'y. i jeszcze byla notka "made in ukraine" :)

Gość w aptece
Kup w aptece New Caress nawilżane 12 szt. ok 12 zł. :) Polecam. Ale nie wiem jak rozmiar, poproś w aptece o porównanie z Durexami, średnica jest napisana na opakowaniu.

Gość dowass dowas
ja mam pytanie , chlopak uzywal prezerwatywy gdy sie kochalismy i w dodatku wyciagał czlonka zawsze zpochwy gdy czuł ze dochodzi , i zawsze tak robil , zalozyl nowa gumke i gdy czul ze dochodzi to wyciągnął czlonka z pochwy, wiec kazdy wytrysk mial na zewnątrz , czy mozna wpasc stosując taką metode , gumki były szczelne niezsuneły sie , ze srodkiem plemnikobujczym , :O a teraz 8 dni po seksie boli i kłuje mnie brzuch w dole , czy to ciaza i piersi mnie bola

Gość jola dobra rada
szczyt głupoty używac jednoczesnie gumek gdy się bierze tableyki! to po co dziewczyno sie trujesz tymi tabletkami jak nawet z tego przyjemnosci nie masz ;/!!!!!!!

Źle dobrane tabletki nie wpływają na skuteczność, tylko na samopoczucie. Skuteczne są tak samo jak każde inne z tej serii (nie piszesz jakie, więc zakładam, że dwuskładnikowe jednofazowe - mają najwyższą skuteczność jeśli chodzi o antykoncepcję doustną).

Gość a nawet jeśli
ci pęknie ta gumka to co sie stanie skoro bierzesz tabletki,. ile ty masz lat, 14? daruj sobie tabletki skoro stosujesz gumki,. albo na odwrót-daruj sobie gumnki skoro bierzesz tabsy. co za głupota-tak -głupota -nie ostrożność. Bo wydajesz kase na tabletki, bierzesz hormony na darmo,.jak juz twoj chloptas zaklada gumki to lepiej miej w zanadrzu tabletke PO, na wypadek gdydy pekla. Jak dla mnie tabletki w 1000000000000% wystarczą. Jeśli odpowiednio je zażywasz,itp.