Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rererer

Co dodajecie do rosołu, natke pietruszki czy koper?

Polecane posty

Gość rererer

i czy zielenine gotujecie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rererer
a gotujesz te natke??? a moge dac zamiast natki kopier, bo nie mam natki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jedno i drugie swieze
ale do gotowania tez - lodygi pietruszki i kopru dla smaku i zapachu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kolbqasza
koper odpada tylko pietruszka a takze mozna dodac pare skorek od cebuli to wtedy rosol nabiera ladnego koloru

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja tylko pietruszke! swieza natke drobno kroje i posypuje na talerzu ale czesc zwiazuje nitka (zeby mi zadne badyle nie plywaly) i gotuje raczem z innym zielskiem. Z tym koperkiem to jakis dziwny pomysl chyba

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wwwwwwwwwwwwwwwww
Kiedys nie miałam natki i dodalam koperku i tez byl dobry

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tylko i wylacznie pietruszke
do rosolu na talerzu (nie gotuje!!) i swieza! ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rosół smaczniejszy z koperkiem
ale z braku laku natka pietruszki tez może być byle duuuuużo zielonego, duużo nie gotować! witaminy!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×