Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toterazja

Bardzo prosze o porade!!!

Polecane posty

Gość Toterazja

Teraz ja mam pytanie. Zaczne od tego, ze zaczelismy z mezem starania o potomka. Krótko sie staramy- 3 cykl. Niestety w tym cyklu mielismy jedynie jedna szanse o starania. Kochalismy sie ostatniego dnia mojej miesiaczki (to byl 6 dzien cyklu). Sama tak naprawde nie wiem kiedy mam owulacje poniewaz w ostatnim cyklu okres sam mi sie przesunal (moze stres?) Generalnie mialam co 28-27 dni natomiast ten ok. 35 dni. Zreszta nadzieje mam poniewaz czasem zdarzaja sie dzieci z koncowki okresu. (Tak przynajmniej slyszalam;)) Od stosunku minelo dzis 14 dni. Do okresu mam jeszcze 8 dni. Ale... od piatku dziwnie sie czuje. Myslalam, ze moze bierze mnie jakies przeziebienie. Jednak sa tez inne objawy. Bola mnie sutki. Sa nabrzmiale, kłuja. Nigdy wczesniej mi sie to nie zdarzalo. Bardzo mnie ciagnie na dole w brzuchu. Tak rwie. Podobny bol jak przed @ ale nie do konca. Zreszta na taki bol troche za wczesnie. Bol nasila sie w lewej pachwinie. I dzis...mam bardzo gesta biała jak snieg wydzieline z pochwy. I bardzo nerwowa sie zrobilam. Czy przypuscmy jesli zrobie we wtorek test (minie 16 dni od stosunku a 6 dni przed spodziewana miesiaczka) to nie bedzie za wczesnie? Jaki test polecacie? Dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam!

Ciaza mozliwa. Jak ja zaszlam, to na tydzien przez spodziewanym okresem czulam sie, jakbym juz za chwile miala zaczac krwawic. Wiec, ze bardzo sie dziwilam- bo kto to slyszal, zeby okres sie przesunal o tydzen, i to tydzien wczesniej? No i ten sluz- gesty, mleczny.... Mowia, ze powinno sie robic test w dniu spodziewanej miesiaczki. Ale jesli cie korci, to sprobuj wczesniej. Moze cos wyjdzie. I zrob ten test rano- wtedy stezenie hcg (czy jak mu tam) byloby najwyzsze.

Gość Toterazja
Dziękuje Ci za odpowiedź. Tak baaardzo chciałabym być już w ciąży :)

Gość ciąża pozamaciczna
nie chce cie martwić ale ból w pachwinie to być może objaw ciąży pozamacicznej

Gość Toterazja
Oj prosze nie strasz...ale i tak poki co nie dowiem sie czy jestem w ciazy czy tez nie. Musze czekac do dnia spodziewanej @.

Gość ciaza pozamaciczna
Może wszystko bedzie dobrze :-) Buziaki

Gość Toterazja
Oj oby, oby.... Pozdrawiam ciepło :)

Gość stara dziwa
moze , moze, wszystko może ja bym proponowała sie nie wkręcać, zająć sie czymś, a test zrobic wtedy, kiedy sie go zaleca - po 1. dniu spodziewanego okresu