Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś niesamowitego

coś wspaniałego odkryłam

Polecane posty

Gość coś niesamowitego

mówię wam, kupiłam dzis przepyszne Danio Intenso, nie pamiętam już gdzie i za ile, ale mówie wam, rozpływa się w ustach, no po prostu coś wspaniałego, naprawdę nie pamiętam już ile kosztowało to Danio Intenso ale jest rewelacyjne, po prostu Danio Intenso stanie się teraz moim ulubionym posilkiem, nie ma to jak Danio Intenso, ten Danone to naprawdę dobra firma, wszystkim polecam Danio Intenso http://www.danone.pl/produkty/intenso

Gość szczerze mówiąc mam to w dupie

Gość Annnnnnn
głupia reklama ktos sie na to nabrał?

A jaka po tym jest kupa? Chodzi mi czy aksamitna, czy odznaczają się cząstki, np. wiórki straciatella?

Gość coś niesamowitego
naprawdę to jestświetne, nigdy wczesniej nie jadłam niczego lepszego, wszystkim polecam Danio Intenso, moije koleżanki już wypróbowały, teraz czas zebyscie i wy spróbowały Danio Intenso. Naprawdę warto! inne serki nie dą nawet w połowie tak dobre jak Danio Intenso.

Gość eeMeS
już dobrze...już jesteś w domu...już nie musisz

Gość coś niesamowitego
http://www.danone.pl/produkty/intenso same zobaczcie tutaj, co za wybór, ile smaków! nie znałam wcześniej wspaniałego Danio Intenso i teraz bardzo załuję, ze tyle straciłam nie jedząc przepysznego Danio Intenso.Dowiedziałam się, ze Danio Intenso robione jest z najlepszych składników. od tej chwili nigdzie nie ruszam się bez mojego Danio Intenso. Moi przyjaciele też są zachwyceni cudownym Danio Intenso!

Gość coś niesamowitego
zadzwoniłam dziś do przyjacilki by polecić jej moje nowe odkrycie - Danio Intenso! z początku była sceptyczna ale gdy już spróbowała, doznała szoku in teraz nie moze sie oprzeć kolejnemu Danio Intenso. i nic nie robi, siedzi całymi dniami w domu i tylko żre to danio intenso i zaczynam się o nia martwic :o

Gość coś niesamowitego
zamieniłam mojego chłopaka na Danio Intenso. Danio Intenso zawsze czeka na mnie w lodówce!

Gość coś niesamowitego
postanoiłam też wytapewować mój pokój wieczkami z Danio Intenso. obzeram się więc tym Danio Intenso aż mi sie rzygac chce i wyglądam już jak ruski tucznik ale to nic, ważne jest Danio Intenso!