Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idontknow

Jak to jest z tym seksem do cholery?

Polecane posty

Gość idontknow

czytam, że statystycznie Polacy uprawają seks od 2 do 4 razy w tygodniu !!! z drugiej strony pojawia sie masa postów na forach"Brak sesku w małżeństwie"... itd... co jest do cholery Czy na potrzeby sondaży podają pobożne zyczenia a potem w domu dupa i piszą zrozpaczone posty ?

Gość matematyczkaa
To tak jak z pensjami, mnostwo osob zarabia 1500zl, ale jest pewna gruba z olbrzymi zarobkami, ktora zawyza srednia i wychodzi, ze przecietny Polak zarabia 3000zl

Gość onetakzawsze
no bo to jest tak, że ten co uprawia seks 2 x w tygodniu mówi, że robi to 4 razy a ten co robi 4 razy mówi, że robi to 8 razy

Gość Coala
abo mowi sie ze 2xdziennie, a ankieter wpisuje 2xtygodniowo!

Gość jnkjkmjk
a ja ma to gdzies, czy mi ktos wierzy czy nie, przeciez to moja sprawa i moja przyjemnosc, wiec po co mowic cos pod publiczke?? no chyba, ze sex bylby czym w rodzaju swieta, raz na jakis czas-a u mnie 7 razy w tyg to minimum!!!i jest super- a ...jestem kobietą

prawda jest taka ,ze jeżeli ktoś musi liczyć ile było tego sexu w tygodniu-to było go nie wiele Kto normalny to w ogóle liczy?:o

Gość jnkjkmjk
my poprostu nie potrafimy zasnąc bez czulego "pozegniania" na dobranoc, stad napisalam minimum, bo tyle dni ma tydzien. a ty nie liczysz, bo nie ma co liczyc-wspolczuje

Gość Coala
Jknjmmk...GRATULUJE:) gdybym nie byl singlem tez co wieczor czule tulilbym sie... a tak to tylko foka mi zostala!

Gość Coala
cwoki :) to foka dyma mnie. w dofdatku nie wiadomo kto zacz ta foka bo futerko ma geste hehehe

Gość Coala
gupi jestes ajron...to ja zlazlem do niej... w dodatku nie liczy sie kto kogo tylko czy orgazm byl orgazmiastyczny

Gość Coala
hmmmm....brum czyzbys byl materacem?

Gość Coala
poor brum. moze jakas owieczke mu zapodac?