Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaaaaaaaaaaaa

czy moj chlopak powinien

Polecane posty

placic za nas na kazdej randce wycieczkach itp? jestesmy razem 2 mc ja studiuje on pracuje

Gość ejbisi
Czemu nie, jak on zaprasza to niech płaci. Ja mam tak że mój facet płaci za kino ale za jedzenie każdy płaci za siebie. Chociaż po kilku latach znajomości to sie zaciera i czasem ja płace za wszystko czasem on :P

nie chce zeby traktowal mnie jak wydatek ale jak dzewczyne ale glupio mi proponowac ze zaplace i wyciagac kasse od rodzicow

Gość szukam_piosenki
ja mam to samo:( U mnie problem roziwiazuje sie tak ze On chce gdzies ze mna isc a ja nie ma kasy wiec On po prostu placi za nas oboje... Nawet kiedys powiedzial ze skoro On zarabia a ja nie to jak ma byc inaczej... No i ile moza wyciagac od rodzicow...:( I tak zle, i tak niedobrze... Raz nawet jak sama nam cos kupilam to potem oddal mi kase... Choc nie chcialam;/ Specjalnie to kupilam za swoja kase zeby cos tez od siebie dac... No ale po prostu mi wcisnal kase:/ Kurde niby fajnie ze sie czuje odpowiedizalny za nas oboje ale wolalabym tez juz sama zarabiac na wszystkie swoje/nasze wydatki/zachcianki bo to jednak troche glupie uczucie....