Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna_mama

urlop z dzieckeim

Polecane posty

Gość fajna_mama

Dziewczyny chcę pojechać z moim 1,5rocznym synkiem na urlop. Myślałam o naszym morzu a konkretnie o Łebie. Moze któras z Was była tam i ma jakis fajny pensjonat jest godny polecenia. Z góry dziękuję:)

Gość nie powinno to byc problemem
nad morzem

Gość fajna_mama
?

Gość widuje nad morzem wiele rodzin
z mniejszymi dziecmi wiec ty tez dasz rade !

Gość odradzam Łebę z tak małym
dzieckiem ... za dużo ludzi, za duzy hałas ... Pomyśl o mniejszej miejscowości

Gość poleczam Pobierowo sama
własnie wróciłam z takiego urlopu!Mały ma 10 m-cy i było ok! Miejscowośc jest w lesie nad morzem -pełno totaj małych domków letniskowych i wyposażenie też mają niezłe ,mielismy pokój 3 osobowy z łazienką ,tv,lodówką i mikrowelą . Na podwórku była piaskownica i duuużo zieleni czesto siedziałam z małym na kocu przed domkiem jak na plazy za goraco :)

my byliśmy w Świnoujściu i było bajecznie synek niedługo konczy 11 miesiecy a to były najlepsze wakacje pod słoncem

Gość Łeby z dziećmi nie polecam
to miejsce dla głośnej młodzieży, seksu, pijanstwa, dyskotek

My się wybieramy do Mielna. W sumie to taka przeciętna mieścina pod wzgl. wielkości, ale gdyby coś się działo to lekarz pod ręką, apteki są itp. - to też jest ważne. A co do kwater, to chociaż już sezon w pełni, to myślę, że jednak powinnaś coś znaleźć.

Gość maya luana
a ja bylam w ubieglym roku w miedzyzdrojach i tez bylo cudownie. miala wuwczas roczek

Gość a ja ja ja
My wybieramy się do Mrzeżyna z 10 miesięznym synkiem.Taka mała miejscowośc ale wszystko pod ręką , no i przede wszystkim spokoju więcej.Łebę też odradzam, za duża miejscowośc na tak małe dziecko!

Gość fajna_mama
Dziękuję za podpowiedzi. Ja nie chciałabym jechac za daleko od miasta i ludzi. Nie chcę też za dużego hałasu:) Do tej pory tylko z mężem jezdzilismy do trójmiasta. Znudziło nam się trochę i z malenstwem chcielibysmy jechac w inne miejsce.

Gość ja tez polecam Pobierowo
co prawda nie mam małych dzieci ale widze ile jest tu rodzin z maluchami! W miasteczku sporo zieleni,place zabaw,jest przychodnia,apteka i 7 km dalej jest pogotowie.Nie ma tutaj olbrzymich spędów z rozwrzeszczaną młodzieżą.Moja cała rodzina tutaj odpoczywa .