Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze-doradzcie...

dziwny krwotok podczas okresu. POMOCY!

Polecane posty

Gość prosze-doradzcie...

Dziś 3 dzień okresu, delikatnie plamiłam cały czas. koło 18 niesamowicie zaczął boleć mnie brzuch, zwijałam się dosłownie. wzięłam 2 tabletki, zaćmiło trochę ból, zasnęłam. Około 22 obudziłam się cała e krwi, zalałam całe prześcieradło. Poszłam się umyć i wypłynął ze mnie ogromny skrzep, niemal czarny. Od tego czasu leje się ze mnie, nie wiem co mam robić. bardzo krwawię, nie wiem co sie stało i gdzie szukać pomocy. co powinnam zrobić?

Gość prosze-doradzcie...
nie opalałam się, pogoda brzydka i pada, a na solarium nie chodzę...

Gość prosze-doradzcie...
;(

takie skrzepy i krwotoki to czesto po opalaniu sa.. nie wiem jak ci pomoc najlepiej jutro do lekarza sie wybierz

Gość diabełek malutki
a moze cos dzwigałas?? poza tym napisz czy zawsze masz skape miesiaczki czy obfite??

Gość moze to poronienie

do ginekologa i powiedz to co na forum ze ci sie strasznie leje,strasznie boli cie brzuch i ci sie robia skrzepy

Gość prosze-doradzcie...
nie są skąpe, są normalne, ni mało ni duzo... nic nie dźwigałam, nie przemęczałam się, jedynie dwie godziny spaceru dzisiaj rano, wszystko.

Gość diabełek malutki
bo ja dzis mam 3 dzien okresu i tez miałam podobne zdarzenie, zmienilam podpaske i po pół h czuje ze sie ze mnie ,,leje,, poszłam do wc i jak zsunełam bielizne to zalałam podłoge i tez wypłynał ze mnie skrzep ostatnie 2 dni miałam okropne skurcze na ulicy myslałam ze zemdleje ale wczoraj niestety dzwigałam a dzis było mi ciagle zimno

Gość prosze-doradzcie...
ehh ja nigdy nie bylam u ginekologa. poronienie nie. mam 15 lat.

Gość diabełek malutki
pociesze Cie ze miesiaczki sie czesto zmieniaja, ja kiedys miałam bardzo uciazliwe potem na długi czas moze rok albo nawet dłuzej mi sie w miare unormowało a od 3 miesiecy znowu ,,umieram,,

Gość prosze-doradzcie...
własnie chodzi o to, że to nie jest obfity okres, to jest regularne krwawienie... teraz akurat trochę się uspokoiło, ale brzuch mnie mocniej zaczął znów boleć.

Gość diabełek malutki
wiesz jak pójdziesz do gina to ci jedynie moze dac pigułki antykoncepcyjne, które ci wyreguluja okres, nie beda juz takie obfite miesiaczki, ale wiesz te pigułki moga powodowac ze bedziesz bardzo drazliwa, nerwowa i spadnie ci libido...ale w wieku 15 lat to chyba jeszcze o seksie nie myslisz:-)

Gość prosze-doradzcie...
ehh pojde jutro chyba naprawdę do ginekologa, tylko boję sie sama... zadzwonie do cioci, a jak nie to trudno.. zdrowie wazniejsze

Gość prosze-doradzcie...
o seksie nie, ja nawet chlopaka nie mam...

Gość diabełek malutki
widzisz ty masz dopiero 15 lat wiec jeszcze dojrzewasz i masz prawo miec rózne ,,sensacje,, jesli chodzi o miesiaczke - ma prawo ona byc nieregularna, obfita lub nie, bolesna lub nie itp. i to sie moze tak wahac wiele lat

Gość prosze-doradzcie...
chciałabym czasem móc z kimś o takich rzeczach porozmawiać ;( ból trochę mija....

Gość prosze-doradzcie...
dzięki diabełek malutki, dzięki wam wszystkim. mam nadzieje, ze ojciec nie będzie wściekły, że się po nocy prysznic dwa razy brałam...

Gość a z matką iść nie mozesz

Gość prosze-doradzcie...
nie, nie mogę z Mamą. Już jej nie ma ze mną.

Gość ja tak mam cio miesiac
przez pierwsze 3 dni :P Dla mnie to normalne ;)

Gość ja tak mam cio miesiac
wrecz czuje jak ze mnie wyplywa... Najchetniej to bym siedziala caly dzien na kiblu, bo bankrutuje na podpaskach :O